KRAJ

PARTIZAN RASKINUO UGOVOR SA MILJENIKOM GROBARA: Nije bio u planovima Obradovića, napustio klub posle 2 godine

Autor Milutin Vujičić

Kao što se i očekivalo, Vilijam Mozli je napustio Partizan.

Izvor: MN Press

Partizan je ovog leta doveo najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića, a crno-beli su odmah krenuli u rekonstrukciju tima i malo koji košarkaš iz prošle sezone je i dalje u sastavu.

Među njima je i Vil Mozli, jedan od miljenika navijača, sa kojim je Partizan sada i zvanično raskinuo ugovor. Nije bio Amerikanac u planovima Obradovića, tako da ova vest i nije iznenađenje, a crno-beli su na oficijelnom sajtu potvrdili da je dogovoren sporazumni prekid saradnje.

Mozli je postao slobodan igrač, a u Partizanu je proveo poslednje dve sezone i ostavio zaista odličan utisak, a zbog atraktivnih blokada i požrtvovanosti i navijači su ga obožavali.

Uoči priprema na Zlatiboru, Mozli je ostao u Beogradu, a tada je Željko Obradović rekao i da je potrebno da se sačeka izveštaj lekarske komisije, međutim nije zvanično poznato o kakvom se problemu radi: "Bio je na pregledima i nešto više o tome ću moći da kažem kada budem video doktora i članove medicinskog tima".

Prošle sezone je u ABA ligi imao prosek od 6,5 poena i 5,8 skokova, dok je u Evrokupu bio na 4,4 poena i 4,7 skokova.

Za dve sezone u dresu Partizana osvojio je Kup Radivoja Koraća i ABA Superkup, a crno-beli su mu se na zvaničnom sajtu zahvalili na svemu i poželeli mu puno sreće u budućnosti.

Podsetimo, Partizan i dalje traga za "peticom", što je nedavno potvrdio i sportski direktor Zoran Savić.