PORUKA

JOVANOVIĆ ŽELI DA "DRAŽENOV DOM" PONOVO BUDE KRCAT! Navijači su oduševili sve protiv Partizana, Srbin traži da to ponove

Autor Nemanja Stanojčić

Vladimir Jovanović je imao posebnu poruku za navijače Cibone.

Izvor: MN Press

Problemi i slabije igre Cibone u prethodnim godinama su na neki način i "oterale" navijače sa tribina.

Stvari bi mogle da budu drugačije u budućnosti. Pod komandom srpskog trenera Vladimira Jovanovića ekipa beleži sve bolje rezultate i polako se vraća.

Nekada je "Draženov dom" bio teško osvojiva tvrđava, a duel sa Partizanom je podsetio na neka ranija vremena kada je baš to bio slučaj. Izabranici Željka Obradovića su pobedili (79:61), ali je publika pokazala da zna da ceni sve to.

Po završetku utakmice su aplauzima i ovacijama nagradili oba tima i tako oduševili sve, posebno mladog srpskog stručnjaka na klupi "vukova".

"Želim posebno da pohvalim publiku koja je bila fantastična. Nadam se da će i ubuduće dolaziti u ovakvom broju", rekao je Jovanović.

Aplauz navijača Cibone za igrače Partizana
Izvor: YouTube/Aba League

Analizirao je potom i dešavanja sa parketa.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Moja ekipa je odigrala energetski odlično i u tom segmentu smo im parirali što govori i aplauz publike na kraju. Da bi se napravili veliki skalpovi ne smemo da imamo loše šuterske mečeve kao sad sa samo 17 odsto šuta za tri (4/23)."

Prema njegovom mišljenju upravo je jedan takav momenat prelomio meč.

"To su bili i neki otvoreni ziceri i šutevi kao ona dva pri vođstvu Partizana 51:50 gde je tok meča mogao da se okrene. Mi smo mlad tim i oscilacije su normalne, moramo da podignemo glavu, da gledamo napred i nastavimo da radimo", zaključio je Jovanović.

U narednom kolu regionalnog takmičenja Partizan dočekuje Krku, a Cibona gostuje Studentskom centru.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt