NERVOZA!

NAJVEĆA NBA SAGA - TRENER IZBACIO ZVEZDU SA TRENINGA! Svima je prekipelo, klub odredio suspenziju za superstara!

Autor Nemanja Stanojčić

Ben Simons pravi velike probleme u Filadelfiji.

Izvor: Twitter/jeffeisband/Screenshot / Profimedia

Nije nikakva tajna da Ben Simons želi da napusti Filadelfiju. Već neko vreme se o tome priča i piše.

Međutim, tu postoji jedan veliki problem - mali broj zainteresovanih timova i nestvarni zahtevi Siksersa u potencijalnom trejdu. Da ga ne zanima previše da se trudi moglo je da se vidi i na treningu.

Naime, Simons je trenirao sa telefonom u džepu, ponašao se potpuno nezainteresovano i sa očigledno više nego jasnom porukom za upravu da što pre reši njegov status u timu.

Da stvari nisu ni malo naivne i da je svima prekipelo govore nove informacije "ESPN" koje je otkrio Adrijan Vojnarovski.

"Trener Dok Rivers je izbacio SImonsa sa treninga, posle čega je suspendovan na jedan meč. Njegovo ponašanje i potpuno odsustvo rada sa timom je glavna tema od kada se vratio na treninge", napisao je Vojnarovski.

Američki mediji su u prethodnom periodu spekulisali da je generalni menadžer Deril Mori spreman da napravi trejd sa Simonsom, ali da je njegova želja da to bude za nekog superstara poput Demijena Lilarda. Njegove želje zaista zvuče nerealno, posebno posle ovakvog ponašanja Simonsa...

Ono što je jasno jeste da čovek koji će zaraditi 145 miliona dolara u naredne četiri godine neće igrati u prvom meču sa Nju Orleansom.