NEMA REŠENJE

JOKIĆ SE OPROBAO U DRUGOJ ULOZI I NAPRAVIO NERED: Nikola priznao da je pokušao da pomogne, ali se to loše završilo!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić na terenu rešava situacije bez problema, ali u novoj ulozi i dalje ima problem.

Izvor: twitter/screenshot/katywinge

NBA liga je i zvanično počela. Ljubitelji najjače košarkaške lige na svetu su jedva dočekali da ponovo gledaju najbolje svetske igrače.

Na terenu nije bilo aktuelnog najkorisnijeg igrača lige (MVP) pošto Nikola Jokić tek treba da izađe na parket i to će učiniti u noći između srede i četvrtka protiv Finiksa (04.00h po srednjeevropskom vremenu).

Uoči tog duela je Denver održao dan sa medijima na kom je pričao i srpski centar. Jedna od tema koja im je posebno zapala za oči je bila ona posle razgovora trenera Majkla Melouna i Nikole.

"Biraj svoje bitke", našalio se šef struke Nagetsa sa svojim najboljim igračem.

Očekivano, novinari su odmah želeli da znaju o čemu se radi i dobili su odgovor. U pitanju je bio razgovor o promeni pelena. Uloga u kojoj se za sada Nikola ne snalazi sa svojom ćerkom kojoj su dali ime Ognjena. Za sada taj posao radi supruga Natalija.

"Natalija menja pelene. Ja sam pokušao. Zaista sam pokušao. Kako je bilo? Hajde da kažem da je bilo neuredno", nasmejao je Nikola sve prisutne.

Na terenu nema problem da dođe do poena protiv mnogih zvezda svetske košarke, ali će mu za snalaženje u ulozi oca biti potrebno još vremena izgleda.