Uživo

ŽELJKOV PARTIZAN BEZ MILOSTI - DOBILI 47 RAZLIKE: Slovenci ZGAŽENI u Pioniru, crno-beli su SAVRŠENI u ABA!

Crno-beli su pobedili u ABA peti put, a sada je rival žestoko stradao!

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana prikazali su možda i najbolju igru ove sezone i jednostavno zgazili rivala u "Pioniru". Krka ni u jednom mometu nije pripretila, a odbrana crno-belih bila je nemilosrdna. 

Slovenci su bili bez rešenja, nisu probijali u reket, a kada jesu usledile su blokade igrača Partizana. Panter je šuterskim ludilom u prvom poluvemenu "odlepio" Partizan, a u drugom su Madar i Kuruks doneli neverovatnih +47. 

PARTIZAN - KRKA 92:45 (18:11, 25:17, 21:6, 28:11)

 Crno-beli su dosta loše počeli u napadu na startu, ali se digao u finišu prve četvrtine i napravio prednost. A onda je na scenu stupio Kevin Panter. Sa četiri pogođene trojke u drugoj četvrtini definitivno je stavio tačku na ovaj meč. 

Ušao je u neverovatnu seriju, dao nekoliko trojki zaredom, jednu i sa devet metara i crno-beli su poveli 37:21. Napravio je do poluvremena Partizan +15, a onda je Krka potpuno stala. 

Pogađali su Jam Madar i Rodions Kuruks trojke, prednost je rasla, a Slovenci su izgubili jedino oružje koje ih je donekle držalo u igri - ofanzivni skok. 

Bez poena iz druge šanse dali su samo šest poena u trećoj četvrtini, a četvrtu su počeli sa pet izgubljenih lopti zaredom! Na kraju je 47 poena razlike potpuno realan sled okolnosti, a crno-beli su čak stigli i da odmore neke nosioce igre. 

Nešto veću minutažu imali su Koprivica, Miletić i Glas, a Panter, Ledej i Smailagić su igrali dosta manje nego inače. I pored toga Kevin Panter je za samo 10 minuta dao 15 poena. Toliko je imao i Kuruks, ali najbolji na meču je sa 23 poena bio Jam Madar. 

Kod Krke nije bilo raspoloženih, a najefikasniji sa samo 9 poena bio je Macura.  

PARTIZAN: Kuruks 15, Panter 15, Ledej 8, Avramović 4, Koprivica 2, Dangubić 3, Smailagić 2, Miletić 4, Mur 4, Glas 12, Madar 23

KRKA: Frenč 6, Gibs 4, Stipčević 7, Špan, Stavrov 1, Medved 2, Kosi 8, Stipančev, Škedelj 4, Lapornik 4, Macura 9

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:33

KRAJ! CRNO-BELI SU ZGAZILI KRKU!

Kakav meč crno-belih! na kraju ogromna razlika i velika pobeda!

PARTIZAN - KRKA 92:45 (18:11, 25:17, 21:6, 28:11)

20:30

38. minut: Partizan na ogromnoj razlici - 83:43

Ponovo poeni Partizana, a onda opet faul u napadu Krke. Smailagić ne hvata ali-up. A onda Madar daje trojku! Koprivica ne pogađa šut iz okreta. Kosi je blokiran. 

Promašuje Stipčević, a onda je fauliran Madar. Daje jedno slobodno bacanje. 

Izvor: MN Press

20:25

35. minut: Čekamo kraj - 76:38

Konačno koš iz igre za Krku posle skoro osam minuta, A onda Smailagič zakucava. Potom krade loptu Kuruks i zakucava u kontri. A onda dobija tehničku zbog dobacivanja Laporniku. 

Faul Kuruksa nad Lapornikom.Pogađa Lapornik, a onda promašuje Stipčević i u kontri je Partizan, ali promađuje. Kosi neprecizan ispod koša. 

Izvor: MN Press

20:18

POSLEDNJIH 10 MINUTA! Krka se raspala - 68:34

Faul u napadu Krke, a onda Miletić neprecizan na ziceru! Neverovatno, opet gosti fauliraju u napadu, a onda isto radi i Miletić.

A opet faul u napadu Krke! Pa ovo je nevertovno! Pet izgubljenih lopti Krke u četvrtoj četvrtini!

Izvor: MN Press

20:11

KRAJ TREĆE ČETVRTINE! Crno beli na +31 - 64:34

Glas daje trojku iz driblinga! Gibs promašuje trojku, Partizan je hvata i onda je Škedelj faulirao Kuruksa. Gubi loptu Macura, a Madar daje poludistancu. Kosi jedva pogađa obruč,. a Madar neprecizan sa poludistance. 

20:07

28. minut: Krka na kolenima - 58:34

Sada Avramović daje trojku, a Hasan Frenč daje poene ispod koša. Stipčević krade loptu Glasu, koji ga kasnije faulira u kontri. 

Avramović promašuje, ali popravlja to Miletić. A onda Stipčević faul u napadu. Miletiću ispada lopta, ali Stipaničev promašuje otvorenu trojku. Dangubić se revanšira sa druge strane. 

Promašuje trojku Glas, a Stipanićev baca potpuno neverovatan pas u aut!

Izvor: MN Press

20:01

24. minut: Krka na kolenima! 54:30

Rodions Kuruks dobija dobru loptu i poentira ispod koša. Stipčević promašuje poludistancu, a Kuruks ne polaže u prodoru. Lapornik promašuje, ali Dangubić gazi aut liniju. 

Frenč poluhorogom daje prve poene Krke na meču. Kuruks daje trojku, sam je kao duh! Gubi Lapornik loptu!

19:57

DRUGO POLUVREME! Baražna paljba Partizana, 49:28

Rodions Kuruks daje trojku i tako otvara drugo poluvreme posle lošeg napada Krke. Kosi gubi loptu, a onda Gregor Glas daje trojku. 

Sada faul Nemanje Dangubića, Krka to ne koristi, a Stipčević faulira Madara. 

Izvor: MN Press

19:55

Lista strelaca

Za Partizan Kevin Panter je dao 15 poena, Zek Ledej 8, a Jam Madar 6. Kod krke Kosi ima 5, a Škedelj i Stipčević po 4 poena. 

19:47

Šta smo videli do sada?

Počelo je trojkama, pa se stalo, jedno vreme niko nije mogao da pogodi. Onda je Partizan odbranom slomio goste, sevale su blokade, a crno-beli su pogađali. 

Kada je Kevin Panter sa četiri trojke u drugoj četvrtini doneo svom timu osetnu prednost videlo se da Krka ovde za sada nije pravi rival!

19:39

POLUVREME! Vodi Partizan 43:28

Faul Frenča, a Ledej daje oba bacanja. A onda faul Macure u bloku. Stavrov je fauliran, pogađa jedno bacanje, a onda Kosi hvata loptu ispod koša i fauliran je. Kosi daje samo jedno bacanje. 

Avramović ne poentira posle prodora, ali lopta je za crno-bele. Zek Ledej promašuje, a onda loš napad Krke i kontra Partizana posle koje poene na obruču postiže Koprivica. 

Gregor Glas faulira Stipčevića, on daje samo jedan penal, ali lopta je za Krku, Macura zakucava! Koprivici ispada lopta, a u svom poslednjem napadu Krka preko Stipčevića promašuje trojku. Macura je to uhvatio i dao koš. 

Zicer za Avramovića i on pogađa!

Izvor: MN Press

19:31

17. minut: ŠTA RADI KEVIN PANTER! 37:21

Otvorena trojka za Partizan i ovde ne greši tim Željka Obradovića. Mur faulira Kosija, a sa penala centar Krke pogađa oba puta. Kevin Panter daje treću trojku u drugoj četvrtini. 

Stavrov promašuje sve, a onda Panter daje trojku sa 9 metara! Uzima Partizan loptu, a onda Panter konačno promašuje šut. Frenč pravi prostor u reketu, ali promašuje. 

19:27

14. minut: Crno-beli gaze! 28:16

Posle tajmauta loš napad Krke, a onda je Smailagić fauliran ispod koša. Panter daje neverovatnu trojku i +15 ima Partizan. 

Mur gubi loptu, a onda Luka Lapornik daje otvorenu trojku uz zvuk sirene! Panter je fauliran u prodoru, a Madar lako prolazi Stipčevića i polaže. 

Promašuje Lapornik i faul pravi Dalas Mur. Frenč dobija sjajan pas ispod koša i zakucava. 

Izvor: MN Press

19:22

DRUGA ČETVRTINA: Trojka Dangubića i tajmaut! 23:11

Madar vraća loptu Panteru, a on promašuje. Frenč gubi loptu i Jam Madar lako tamo poentira. Gibs dribla i promašuje, a onda trojka Dangubića!

19:19

KRAJ PRVE ČETVRTINE! Partizan vodi 18:11

Stipčević ostaje bez driblinga, a onda Kuruks preko dvojice poentira. Serija 7:0 za crno-bele, a onda konačno dobra akcija gostiju i na obruču poene daje Škedelj. 

Promašuje Dangubić otvorenu trojku, a onda promašuje trojku Stipčević. Madar dribla, pa pogađa poludistancu. Treća rampa za Partizan, sada je udara Smailagić. 

Kosi pogađa uz zvuk sirene! Dangubić opet promašuije otvoren šut. Sada Smailagić ponovo udara rampu! Stavrov promašuje, ali Škedelj vraća loptu u koš. Dalas Mur promašuje za tri, ali sa zvukom sirene Kevin Panter pogađa. 

Izvor: MN Press

19:13

7. minut: Ledej nosi crno-bele! 11:5

Stavrov šalje loptu u aut, ali i Glas gubi loptu. Ali onda Glas blokira Škedelja! Jurij Macura promašuje trojku, ali i Ledej je neprecizan. 

Iz skoka Macura poentira i smanjuje prednost crno-belih. Glas promašuje poludistancu, a onda Ledej gubi loptu. Ipak Gibs baca loptu daleko u aut. 

Ledej daje poene uz faul! Ubacio je i slobodno bacanje. Pada igrač krke, a u kontri Panter poentira. 

19:07

4. minut: Trojka Ledeja! 6:3 za Partizan

Promašuje trojku Partizan, a onda Slovenci u prodoru i fauliran je Stavrov i promašuje oba bacanja. Problem za Krku - drugi faul Luke Lapornika! 

Avramović šalje loš pas,a onda u prodoru promašuje sa poludistance Stipčević. Zek Ledej neprecizan ispod koša, hvata loptu Škedelj, a onda Kuruks "lepi" Stiplevića. 

Sada trojka Ledeja! 

Izvor: MN Press

19:04

POČELI SMO! Po trojka na startu!

Promašuje Stipčević prvi šut na meču, a onda Lapornik faulira Kuruksa. Promašuje trojku Letonac, a onda Rok Stipčević daje trojku iz nemoguće pozicije. 

Trojka Partizana pogotkom Glasa! Još jedan loš napad Krke. 

Izvor: MN Press

18:51

A od koga želi najviše Partizan?

Duo Kevin Panter - Zek Ledej je svakako pod lupom, ali je u prethodnim mečevima i plejmejker Dalas Mur pokazao veliki kvalitet i pre svega ofanzivnu sposobnost da kreira poene. 

Izvor: MN Press

18:36

Još pola sata do meča!

Crno-beli su favoriti, a znaju i koga da se paze! Veteran Rok Stipčević je krenuo sezonu sa 6 poena na startu protiv Cedevita Olimpije, a onda je u naredne tri utakmice redom davao 33, 25 i 19 poena i prva je violina ovog tima. 

Izvor: YouTube/Printrscreen/ AdmiralBet ABA League

18:00

Dobro došli!

Košarkaši Partizana nastavljaju takmičenje u ABA ligi, gde su sjajno krenuli od starta sezone. Za sada imaju sve četiri pobede, a sada je na redu meč sa Krkom u Beogradu. 

Krka je za sada imala polovičan učinak i ulazi bez ikakvog pritiska u meč. Utakmica kreće u 19 časova. 

Ukratko

  • Partizan je jedina neporažena ekipa u ABA
  • Krka nema nijednu pobedu u gostima
učitaj još +