Auh!

VASA MICIĆ SE VRATIO I ZAPUŠIO USTA ATAMANU! Bio je van tima, pa odigrao MONSTRUOZAN meč!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš odigrao fantastičan meč u turskom prvenstvu, gde je savladan Tofaš.

Izvor: MN Press

Ne može Efes bez Vase Micića!

Pokušao je Ergin Ataman da neke loše rezultate kritikom donekle prebaci i na lošije igre najboljeg košarkaša Evrope, ali kada ga nije bilo u timu - situacija nije bila ništa bolja. Vasilije se u nedelju vratio posle kraće pauze i zapušio usta kritičarima, pa i treneru koji se još jednom uverio kao i svi koliko je Efes drugačiji tim sa srpskim plejmejkerom.

U pobedi Efesa nad Tofašom srpski plejmejker bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča. Postigao je 31 poen, podelio 10 asistencija i imao pet skokova. Bilo je to dovoljno za pobedu (107:94) koja prekida crni niz. Pre ovog trijumfa Efes je imao samo dve pobede na sedam mečeva i bio u velikim problemima.

"Micić je šutirao trojke sa osam-devet metara što je neobjašnjivo i neprihvatljivo", rekao je nedavno trener Efesa

Evroligaški porazi od Asvela, Olimpije i Panatinaikosa, kao i oni domaći od Fenerbahčea i Galatasaraja upalili su alarme u timu. Atmosfera je narušena, a aktuelni šampion Evrope bio na stranputici. Sve dok se u tim nije vratio Vasa...

Micićeva partija protiv Tofaša bila je impresivna, a dobru podršku imao je u drugom srpskom košarkašu. Filip Petrušev je susret završio sa 17 poena i pet skokova, što su mu najbolje brojke u ovoj sezoni.