SVE PRATI

ŠARAS OTKRIO DA SE STALNO ČUJE SA ŽELJKOM! Legendarni as priznao: Posle viralnog snimka sam mu odmah poslao poruku

Autor Nemanja Stanojčić

Šarunas Jasikevičijus je bio jedan od mnogih koji je video čuveni snimak, javio se Željku Obradoviću.

Izvor: MN Press

Povratak Željka Obradovića na klupu Partizana izazvao je veliku pažnu. Kako medija, tako i mnogih drugih timova, igrača, trenera.

Među njima je čovek koji je sarađivao sa trofejnim stručnjakom na parketu, a koji sada vodi Barselonu - Šarunas Jasikevičijus.

U opširnom intervjuu za litvanski "Basketnews" se dotakao mnogih tema, a jedna je bila Obradović. Otkrio je neke zaniimljive detalje.

"Srećan sam zbog njega. Ne propuštam njegove mečeve i sviđa mi se tim koji je napravio sa talentovanim mladim igračima i Kevinom Panterom i Zekom Ledejom koji su lideri veterani. Tu su i neki srpski košarkaši. Biće zanimljivo videti kako će se razvijati. Rekao bih da imaju mnogo potencijala", kaže Jasikevičijus.

I čuveni Šaras je video viralni snimak na kom Željkov asistent Bogdan Karaičić ima problem da izvadi marker, što je iznerviralo stratega Partizana.

"Žao mi je pomoćnika koji nije mogao da izvadi market. Poslao sam Željku poruku, napisao sam mu 'Nemoj da činiš čovek nervoznim, to je samo marker'. Često se čujemo, veoma je srećan tamo, to je njegov klub, njegova ljubav."

Željkova odluka je iznenadila mnoge, mada ne i Šarunasa.

"Obradović je želeo da bude srećan. U Beogradu je, kod kuće, sa svojim timom. Njegov cilj je da vrati Partizan u Evroligu. U ovom momentu karijere, šta još može da uradi? Osvojio je sve, uradio je sve u životu. Samo traži da bude srećan i ja sam ubeđen da jeste."

Jasikevičijus je nedavno stigao do 100. evroligaške pobede, pa su ga na kraju pitali baš o toj želji za uspehom.

"Mnogi moji saigrači su bili obsednuti pobedama, kao i treneri. Eto, Željko na primer, on je lud za pobedama. Tu su Toni Parker, Dimitris Dijamantidis, Vasilis Spanulis, ma svi oni su prave 'ubice', uradiće sve za pobedu. Imao sam sreće da budem sa njima u istoj svlačionici", zaključio je Jasikevičijus.

Obradovića i Partizan u sredu čeka gostovanje Andori, pa duel sa Crvenom zvezdom u nedelju.