Šta?

PRVI PUT SE OGLASIO! UDARIO JOKIĆA I ISPROVOCIRAO INCIDENT: Voli kad ga mrze, ali je vaspitan bolje od Nikole?!

Autor Dušan Ninković

Čudna poruka čoveka koji je napravio najveći incident u novoj sezoni NBA lige.

Izvor: Profimedia

Incident u kom je učestvovao Nikola Jokić tema je dana u američkim medijima. Markif Moris je napravio grub faul i nesmotreno udario srpskog košarkaša, ali je centar Denvera uzvratio samo nekoliko sekundi kasnije. Zbog udaraca koje su razmenili obojica su isključeni, a podiglo se i mnogo prašine.

Prvo je reagovao brat američkog košarkaša, a zatim su zapretila braća Jokić - Srbi kojih se plaši čitav NBA! Sada je vreme da se tenzije malo spuste, pošto je Markif Moris imao pomirljivu izjavu. 

Košarkaš koji je kriv za incidente nije se izvinjavao za ono što je uradio, ali je poručio da on može da pređe preko sukoba koji je obeležio meč Majamija i Denvera. Uz malo provokacija ka Nikoli Jokiću, ipak deluje kao da je ovu temu pokušao da zatvori i da se više ne priča o sukobu koji je inicirao.

Pitanje je da li će to uspeti, pošto su Markif i Markus Moris veoma omraženi u NBA ligi...

"Volim da vidim hejt. Nema sumnje da sam napravio težak faul kao što često radim, ali nikada nisam udario čoveka koji je okrenut leđima! Srećom, drugačije sam vaspitan. Mogu da pređem preko toga i nastavim dalje", napisao je Markif.

Tagovi