Srećno!

UDAJE SE ANA DABOVIĆ - ZA 5 GODINA MLAĐEG VATERPOLISTU: Lepa srpska košarkašica rekla DA! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Trofejna srpska košarkašica pristala je na prosidba Francuza crnogorskog porekla.

Izvor: Instagram/musturix/screenshot

Jedna od najlepših srpskih sportistkinja se udaje! Ana Dabović (32), devojka koja je među najlepšim svetskim košarkašicama, rekla je DA svom dečku, vaterpolisti Monpeljea Iliji Musturu (27).

Dugogodišnja reprezentativka Srbije i košarkašica na čiju smo neverovatnu energiju navikli na obe strane terena udaće se za pet godina mlađeg sportistu sa kojim već neko vreme živi u Francuskoj. Oni su se i upoznali u francuskom gradu Monpeljeu, gde su im se slučajno sastale profesionalne karijere.

Ana je pre nešto više od godinu dana otkrila da cveta ljubav između nje i Ilije, a vaterpolista se sada pohvalio i fotografijom na kojoj prosi trofejnu košarkašicu.

Pogledajte kako je izgledala prosidba uz zalazak sunca, ali i ostale zajedničke fotografije sportskog para.

Ilija je francuski vaterpolista crnogorskog porekla, a već godinama nastupa za ekipu Monpeljea. Nedavno je taj tim igrao protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Mustur je pored dobre klupske stigao je i do reprezentativne karijere.

Sa druge strane, Ana Dabović je iz Herceg Novog, ali je celog života nastupala za reprezentaciju Srbije. Sa nacionalnim timom ima bronzu sa Olimpijskih igara, kao i tri medalje od čega su dve zlatne sa Evropskih prvenstava.

U klupskoj karijeri osvojila je najjače takmičenje na svetu - WNBA, kada je bila članica Los Anđeles Sparksa. U istoj sezoni našla se u ruki timu, a u bogatoj evropskoj karijeri promenila je veliki broj timova.

Pogledajte galeriju jedne od najlepših srpskih sportistkinja, Ane Dabović: