Prekipelo mu

NBA ZVEZDA POBESNELA UŽIVO - SUĐENJE JE NEPRIHVATLJIVO! Neće da ćuti, javno je pitao: Ma dajte, kakva su to objašnjenja?

Autor Nikola Lalović

Nikada plej Portlanda nije ćutao, pa neće ni sada.

Izvor: Profimedia

NBA je uvela nova pravila ove sezone, čak je i nekoliko pravila promenjeno i mnogima se to ne sviđa. Jedan od njih je Demijan Lilard, zvezda Portalnda.

Najbolji igrač Trejlblejzersa u protekloj deceniji ove sezone igra mnogo lošije i ima procenat šuta za tri 24,5 odsto. Daje za njega skromnih 18,5 poena po meču i daleko je od prave forme. 

On je sada javno istupio i pobunio se na konferenciji za medije! Tinja već dugo nezadovoljstvo igrača ne samo promenama pravila već i suđenjem generalno. 

"Način na koji se sudi je neprihvatljiv! Ne želim da ih previše kritikujem, napraviće veliku stvar od toga, ali objašnjenja su... Ma dajte", rekao je Lilard misleći na brojne sudijske greške iz ove sezone. 

On je naglasio da nije stvar toliko u promenama pravila već u samom kvalitetu suđenja.

"Ja čak nisam ni neko na koga utiču promene pravila od ove sezone, nisam igrač koji se služi trikovima, ali ovakvo suđenje je neprihvatljivo zaista", rekao je besni Lilard.

Zbog ovakvih situacija NBA je naterala sudije da podnose izveštaje i javno objašnjavaju neke svoje odluke, pa smo tako dobili i zvanično objašnjenjesvih kazni vezanih za meč Denver- Majami na kome je izbila tuča između Markifa Morisa i Nikole Jokića. 

Tagovi

nba