Brz oporavak!

BOGDAN SE ZAGREVAO, ALI BOL JE BIO PREJAK: Nije mogao na teren, otkriveno i šta ga muči!

Autor Nikola Lalović

Srpski košarkaš će morati da pauzira nekoliko dana zbog povrede.

Izvor: Profimedia

Atlanta je igrala sa Jutom, ali bez Bogdana Bogdanovića u ekipi. Iako se srpski bek zagrevao pred meč na kraju nije mogao da zaigra zbog povrede. 

Srećom problemi nisu ozbiljnije prirode, pošto Bogdanovića samo muči bol u desnom članku i očekije se da zaigra već na narednom meču.

Bez njega u ekipi Atlanta nije mogla do pobede. Juta je bila bolja sa 110:108. Donovan Mičel je dao 27 poena, a 18 je dodao Bojan Bogdanović. U odsustvu Bogdana Bogdanovića i Deandrea Hantera Kevin Huerter je odigrao ceo meč i za 39 minuta upisao 28 poena. Tre Jang je dodao 27, a Klint Kapela je imao dabl-dabl sa 13 poena i 12 skokova. 

 Janis Adetokumbo je predvodio svoj Milvoki do pobede pošto je na gostovanju Filadelfiji ubacio 31 poen i imao 16 skokova. Veče karijere Tajrona Maksija koji je takođe dao 31 poen nije Fili bilo dovoljno da savlada aktuelne NBA šampione. 

Los Anđeles Klipersi su savladali Portland 117:109 uprkos boljoj partiji Demijana Lilarda i njegovih 27 poena. Posle meča Lilard je kritikovao suđenje u NBA, a ove večeri su mu Pol Džordž sa 24 i Redži Džekson sa 23 poena "ukrali" pobedu.