Stao na Srbinovu stranu

JOKIĆ JE SVIMA POSLAO NAJJAČU PORUKU - NE MOŽETE NA MENE! Redom se javljaju NBA asovi - svi su uz Nikolu!

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je suspendovan, ali je javnost apsolutno na njegovoj strani.

Izvor: Youtube/printscreen/NBA on TNT/Profimedia

NBA još bruji o tuči Nikole Jokića i Markifa Morisa u meču Denvera i Majamija, a sada se cela NBA javnost uključila u polemiku oko tog slučaja.

Ajzea Tomas je javno pohvalio Jokića, potom su Šekil O'Nil i Čarls Barkli uživo u programu stali na stranu Srbina, a sada im se pridružio i Keni Smit.

Nekadašnji legendarni bek Hjustona se na konstataciju novinara da je Jokić pogrešio svojom reakcijom pobunio!

"Ne, ne čekaj! Zbog onoga što on jeste, zbog pozicije koju igra i zbog onoga što pokušavaju da mu urade on je poslao najjaču poruku", rekao je Keni Smit. 

 On je uporedio sadašnju Jokićevu situaciju sa Blejkom Grifinom sa početka karijere. Jednostavno Nikola ne sme da dozvoli da na ovaj način neko pokušava da ga izbaci iz meča.

"Poruka je jasna. To smo pričali o Blejku Grifinu, kada je zakucavao preko ljudi i leteo. Pokušavali su faulovima da mu pošalju poruku da to više ne radi. Jokić je rekao: Ne, ne, ne! Poruka je ako ja ovde poletim, ti ćeš da budeš udaren", obajasnio je Smit. 

On je takođe istakao da će posle ovog incidenta svi potencijalni napadači ostaviti Jokića na miru i da će moći da se koncentriše samo na košarku, a ne na provokacije. 

"Sada ćemo samo da igramo košarku. Moramo da se vratimo na košarku, jer će inače svako probati da mu to uradi", jasan je Smit.