ZVANIČNO

BEZ NAVIJAČA PARTIZANA U "VEČITOM" DERBIJU: Zvezda saopštila cene ulaznica, već od 500 dinara

Autor Milutin Vujičić

U predstojećem derbiju Zvezde i Partizana samo domaći navijači.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u nedelju u okviru 8. kola ABA lige od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić", a na sastanku bezbednosti odlučeno je da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.

Sastanku su prisustvovali svi predstavnici službi koji su angažovani na organizaciji utakmice, predstavnici policije, kao i predstavnici oba kluba i ABA lige, a zajednička odluka je da navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulazak u halu za prvi derbi ove sezone.

Zvezda je saopštila da će se karte za utakmicu prodavati po dva osnova i to svim vlasnicima sezonskih karata, odnosno kupcima dnevnih karata za meč 9. kola Evrolige protiv ASVEL-a.

"Svi vlasnici sezonskih karata će takođe moći i da kupe dnevne karte za Partizan i to na taj način što će vlasnik sezonske karte moći da kupi maksimum dve dnevne karte za nedeljnu utakmicu. Pravo na kupovinu karte za Partizan će se ostvarivati davanjem na uvid prodavcu sezonske karte".

"Klub podseća da se dnevne karte za Asvel prodaju od utorka i svi zainteresovani ih mogu kupiti u sredu i četvrtak na svim prodajnim mestima koja su već navedena u zvaničnom saopštenju kluba, kao i online", saopštili su iz Zvezde

Ovo su cene dnevnih ulaznica.

Izvor: KK Crvena zvezda/Screenshot