Detalji haosa

OTKRIVENO: NIJE PRETIO JOKIĆU! EVO KOGA JE ZVAO NA TUČU: Lider Majamija POBESNEO na terenu, svi mislili da viče Nikoli!

Autor Mladen Šolak

Isplivali novi detalji sukoba na terenu.

Izvor: Twitter/HeatvsHaters

Najbolji igrač Majamija, borbeni Džimi Batler, teško se smirio posle haosa na terenu nakon nasrtaja Markifa Morisa na Nikolu Jokića i žestokog odgovora srpskog centra.

Kamere su posle frke snimale Batlera kako nekoga doziva napolje i kako ne može da smiri, a režiser prenosa je to automatski povezao sa Jokićem, koji je sedeo na klupi i koga košarkaš Majamija nije ni mogao da vidi.

Američki portal "Atletik" otkrio je da je Batler zapravio pretio jednom od trenera.

"Ako ništa drugo, postoji mala uteha za Jokera kada je u pitanju sva ova ogorčnenost. Iako je svakako izgledalo da je Džimi Batler dolazio do njega tokom haosa i vikao 'Donesi svoje dupe pozadi', a svi su u tome prepoznali da je zvao Nikolu da dobru, staru, tuču, izvor koji poznaje situaciju izbliza otkrio je da je Batler zapravio bio besan na trenera razvoj igrača Denvera i bivšeg igrača, Stivena Grejema", objavio je novinar "Atletika" Sem Amik.

Pogledajte tu situaciju još jednom.

Nikola Jokić je nakon svega suspendovan na jednu utakmicu zbog udaranja rivala, a svađa se odmah posle sukoba prenela i na Tviter, gde je Markifov brat zapretio Srbinu i napisao da je "zabeležio" šta se desilo, na šta su se oglasila i Nikolina braća i poručila mu da ako traži problem, da će ga naći.