Košarka

PARTIZANOVI IGRAČI ĆE U NBA, A OBRADOVIĆ JE NAJBOLJI IKAD: Pobedili crno-bele, pa objasnili koliko je to VELIKI uspeh

Autor Mladen Šolak

Šef struke Andore Ibon Navaro biranim rečima govorio o crno-belima i o Željku Obradoviću.

Izvor: MN Press

Trener Andore Ibon Navaro rekao je večeras da je njegova ekipa upisala "prestižnu" pobedu protiv Partizana, jednog od favorita ovog takmičenja koji sa klupe predvodi, kako je naglasio, "verovatno najbolji trener u istoriji Evrolige".

"Imali smo veoma dobar pristup trećoj četvrtini. Naša odbrana je bila odlična, kontrolisali smo izgubljene lopte, a počeli smo da igramo ranije nego u prvom poluvremenu. Uradili smo tačno ono što smo želeli", rekao je Navaro posle utakmice.

Košarkaši Andore pobedili su večeras na svom terenu ekipu Partizana sa 61:60, u utakmici četvrtog kola Evrokupa.

"Pala nam je energija u četvrtoj četvrtini, nismo znali kako da radimo stvari lako, morali smo ovako da pobedimo. To je prestižna pobeda za klub, tim, državu, ali nemamo previše vremena da uživamo u njoj", rekao je Navaro.

"Partizan je jedan od najboljih timova, sa najboljim trenerom u Evropi, i jedan je od favorita za osvajanje Evrokupa pored Lokomotive, Valensije, Virtusa... Zato kažem da je to veoma prestižna pobeda. Imali smo za rivale igrače koji će igrati u NBA i verovatno najboljeg trenera u istoriji Evrolige", dodao je on.

Andora - Partizan highlights
Izvor: YouTube/Euroleague

Košarakaši Andore sada imaju tri pobede i jedan poraz, a u narednom kolu Evrokupa će gostovati Huventudu.

(Beta/Mondo)