O OVOME SE PRIČA

JOKIĆ U ŠOKU - NOVINAR POSTAVLJA PITANJE, A ON IZBEZUMLJEN: Srbin se zgranuo dok je slušao, ništa mu nije jasno! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

MVP je bio odličan u porazu Denvera, a posle meča je bio deo jedne zanimljive situacije.

Izvor: Streamable.com/Printscreen

Košarkaši Denvera nisu uspeli da savladaju Dalas, uprkos odličnoj igri Nikole Jokića.

Srpski centar je ubacio 35 poena na meču, imao je i 16 skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno - Nagetsi su izgubili 101:111. Ipak, posle meča, Jokić je bio deo jedne zanimljive situacije.

Nakon susreta u kojem je Boban Marjanović "podsetio" na Majkla Džordana svojim potezom, Jokić je odgovarao na pitanja medija.

Ipak, jednog irskog novinara uopšte nije uspevao da razume šta pokušava da ga pita. Jak akcenat pomenutog novinara je očigledno zbunio Jokića, a snimak njegove reakcije je mnoge nasmejao.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

No, Jokić je posle svega imao šta da kaže o porazu Denvera.

"Tim je imao dosta propuštenih šansi u poslednjih tri do pet minuta utakmice, a Dalas je postigao pogotke koji su bili važni za taj tim. Lično pokušavam da igram na isti način, a nekad sam malo više agresivan. Igram u zavisnosti od toga kako se osećam. Nekad možda treba da igram agresivnije, čak i kada to donosi asistenciju. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali posle smo usporili ritam", preneo je RTS.