NAJAVA!

PARTIZAN OPET IGRA DERBI - TREĆI ZA TRI NEDELJE: Obradović nahvalio Budućnost, posebno Aleksandra Džikića!

Autor Milutin Vujičić

Partizan i Budućnost sastaju se u 9. kolu ABA lige.

Izvor: MN Press

Partizanu sledi treći derbi u roku od samo tri nedelje. Prvi vrlo ozbiljan izazov bio je Huventud koji su pobedili posle drame (68:67), potom su izgubili od Crvene zvezde (56:71), a sada sledi još jedna složena utakmica u okviru ABA lige protiv uvek neugodne Budućnosti.

Podgoričani stižu u "Štark arenu" gde će se u subotu od 21 čas igrati derbi kola, a iz Partizana pozivaju navijače da ih podrže u što većem broju kako bi nastavili da beleže dobre rezultate.

"Za nas izuzetno važna utakmica. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, poslednju utakmicu, pre par dana, su odigrali fenomenalno protiv Cedevita Olimpije", počeo je pohvalama Željko Obradović za zvanični sajt.

"Imaju kvalitet na svim pozicijama, znaju da igraju bez obzira što su im falili neki igrači. To pokazuje snagu tima koju imaju i način na koji igraju, a za to je sigurno zaslužan moj kolega, naš bivši trener, Aleksandar Džikić. iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu i podrže ekipu. Da u jednoj pravoj fer i sportskoj atmosferi dočekamo naše prijatelje iz Podgorice i da to bude jedna košarkaška utakmica u kojoj će svi uživati", dodao je Obradović.

Ulaznice su u slobodnoj prodaji ili se mogu nabaviti putem servisa Ticketline, a navijače poziva i Gregor Glas.

"Sigurno će biti teška utakmica za nas. Budućnost je iskusna ekipa, tu su Micov i Kobs, a predvodi ih trener Džikić. Mi ćemo raditi na našoj igri, spremiti se dobro za utakmicu sa željom da odigramo što bolje. Bez grešaka i bez miskomunikacije u odbrani", istakao je Glas.

Prethodne sezone Budućnost je dobila oba meča protiv Partizana, pred njihovim navijačima posle dva produžetka 101:99, dok je u Podgorici bilo nešto manje dramatično 80:72.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt