PROBLEMI

CIRKUS U ABA LIGI, NE MOGU DA NAĐU AMERIKANCA! Trener šokirao sve: Ne znamo gde je, angažovali smo potragu!

Autor Nemanja Stanojčić

Veliki problem za tim iz Bara. Američki košarkaš je nestao i nikome se ne javlja, priča Mihailo Pavićević.

Izvor: MN Press

Mornar je u Bar savladao Split i krenuo u beg iz zone ispadanja (81:65), ali je znatno veću pažnju od trijumfa izazvao slučaj nestalog košarkaša crnogorskog kluba.

Iz redova abaligaša su saopštili da imaju problem da lociraju Korija Dejvisa i to već nekoliko dana!

Naime, posle trijumfa je strateg domaćeg tima Mihailo Pavićević otkrio da ne može da nađe svog igrača! Nikome se ne javlja i ne mogu da mu uđu u trag.

"Imali smo kadrovske probleme pred ovaj meč. Luis se povredio protiv Cedevita Olimpije, Rakočević je imao smrtni slučaj u porodici, a za Dejvisa smo angažovali potragu, jer ne znamo gde je. To je tipično ponašanje nekih Amerikanaca. Čovek je jednostavno nestao", počeo je izlaganje Pavićević.

Nastavio je u istom dahu.

"Odbio je da trenira dok smo bili u Solunu, odbio je i da igra utakmicu pravdajući se nekom povredom za koju je ustanovljeno da ne postoji. Nije došao na dve najvažnije utakmice i rekao je svoje. Nekoliko dana ne znamo ništa o njemu. U ponedeljak ću poslati prijavu Disciplinskoj komisiji, biće suspendovan."

Na kraju se osvrnuo na sam meč.

"Čestitam mojim igračima na zalaganju i odnosu prema igri. Upozoravao sam ih da ne smemo da potcenimo protivnika. Još uvek pokušavamo da se opustimo, da igramo lepšu i lepršaviju košarku, ali razumem igrače. Vide i sami u kakvoj smo situaciji. Odigrali smo jednu pametnu utakmicu, a Splitu od srca želim da ih vidim ponovo u ovoj dvorani i sledeće godine", zaključio je Pavićević.

Podsetimo, Dejvis je bio drugo pojačanje Mornara, došao je posle Gligorija Rakočevića i potpisao je ugovor na godinu dana. On je u Evropi igrao još za turski Afjon i francuski Gravelan. U crnogorskom timu je na osam mečeva prosečno beležio 9,3 poena i 3,6 asistencija po meču.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt