POGLEDAJTE!

SNIMAK NBA HAOSA IZ DRUGOG UGLA! HTEO JE DA PREBIJE LEBRONA: Policajci na terenu, saigrači jurili besnog klinca! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lebron Džejms ga je prljavo udario, a mladi košarkaš Ajzeja Stjuart nije dao na sebe.

Izvor: YouTube/RTNBA/Screenshot

Nasilje je eskaliralo ove sezone u NBA ligi, pa je utisak za mesec dana nove takmičarske godine videli više nego za čitavu prethodnu, a najnoviji primer viđen je u Detroitu!

Lebron Džejms je prljavo udario u lice mladog Ajzeju Stjuarta (20), a ako je mislio da će se time izvući - grdno se prevario. Stjuart je pobesneo kada je ugledao krv na svom licu i želeo je da se odmah obračuna sa "Kraljem", a obojicu je većeg problema spasila pribranost ostalih igrača.

Lejkersi su uspeli da sklone Lebrona Džejmsa, saigrači su ga štitili telima, a Stjuart je opet imao sreće da i Pistonsi budu "hladne glave" i zaustave ga pre nego što napravi veći problem, sebi pre svega.

Obojica su isključena sa meča, i sigurno ih čeka veća kazna, a sada se pojavio i snimak iz drugog ugla koji najbolje pokazuje šta se desilo kada je Stjuart krenuo na Džejmsa. Saigrači su ga bukvalno "hvatali" po terenu kako ne bi nasrnuo na njega pošto deluje da je bio spreman da ga prebije.

Klinac je odmah zauzeo svoje mesto u NBA ligi posle kog se više niko neće kačiti s njim.

Pogledajte!


Ovako je izgledala frka na terenu koja je podsetila na "stari" NBA.

Glasajte i u našoj anketi!

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt