OGLASIO SE

JAVIO SE AMERIKANAC KOG MORNAR TRAŽI! Dejvis poslao poruku u bademantilu i to sa drugog kontinenta! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Kori Dejvis se javio posle potrage koju je organizovao Mornar.

Izvor: instagram/thecorydavis/MN Press

Mornar je pobedio Split, a odmah posle meča je trener domaćeg tima Mihailo Pavićević otkrio da ima problem i da ne može da pronađe Korija Dejvisa.

Objasnio je da već nekoliko dana niko u klubu ne može da locira američkog košarkaša i da se nikome ne javlja. Dan kasnije se oglasio i on.

Dejvis je na svom Instagram profilu postavio fotografiju u bade mantilu, a ujedno je otkrio i da se nalazi u Hjustonu. Dakle, na potpuno drugom kontinentu...

Ostavio je i jednu zanimljivu poruku koja se verovatno odnosi na njegov doskorašnji klub, pošto je prilično jasno da se neće vraćati u Bar.

"Mišljenja sebičnih ljudi i onih koji imaju ograničeno razmišljanje ne mogu da mi naude. Takođe, ne zanimaju me reči onih koji ne brinu o meni", napisao je Dejvis.

Izvor: Instagram/thecoreydavis

A, ovako je strateg Mornara opisao problem koji ima sa Dejvisom.

"Za Dejvisa smo angažovali potragu, jer ne znamo gde je. To je tipično ponašanje nekih Amerikanaca. Čovek je jednostavno nestao. Odbio je da trenira dok smo bili u Solunu, odbio je i da igra utakmicu pravdajući se nekom povredom za koju je ustanovljeno da ne postoji. Nije došao na dve najvažnije utakmice i rekao je svoje. Nekoliko dana ne znamo ništa o njemu. Podneću prijavu Disciplinskoj komisiji, biće suspendovan", rekao je Pavićević na konferenciji za štampu.

Podsetimo, Dejvis je bio drugo pojačanje Mornara, došao je posle Gligorija Rakočevića i potpisao je ugovor na godinu dana. On je u Evropi igrao još za turski Afjon i francuski Gravelan. U crnogorskom timu je na osam mečeva prosečno beležio 9,3 poena i 3,6 asistencija po meču.