MOTIVACIJA

ZA ZVEZDU SAM DAO SVE, ZNAM KO ME VOLI, A KO NE! Alenu Omiću su Delije zviždale, a on je otišao uzdignute glave

Autor Nemanja Stanojčić

Alen Omić je pojačao Cedevita Oliimpiju i pričao je i o crveno-belima.

Izvor: MN Press

Dobila je Cedevita Olimpija veliko pojačanje. Stigao je Alen Omić.

Nekadašnji centar Crvene zvezde je u jednoj od prvih izjava po dolasku u Ljubljanu pričao o novom klubu, ali i o crveno-belima.

Podsetimo, dok je igrao za tim sa Malog Kalemegdana snažni centar nije imao lep prijem od jednog dela navijača, a te zvižduke i skandiranja Delija nije zaboravio, kao što nije zaboravio ni podršku navijača sa drugih tribina.

"Biće mi motiv da igram protiv Zvezde. Znam ko me voli, a ko me ne voli. Moja ljubav je košarka, ne nacionalnost. Za Zvezdu sam dao sve za tih šest meseci koliko sam tamo proveo i otišao sam uzdignute glave", poručio je Omić za portal "BHBasket".

Spomenuo je i Partizan.

"Željko Obradović je jedinstven u svetu košarke. Zbog njega se ABA liga više prati, Partizan se gleda više, svima je to zanimljivo sada. Naravno, to ne znači da Partizan može da kaže da je sve u redu, da imaju Žoca i da je to to, jer se na terenu sve osvaja. Svi znamo ko je Zvezda i kakav tim imaju, ali su tu i Budućnost i mi."

Pričao je centar rođen u Tuzli i o svom novom timu.

"Motiv mi je da se pokažem u Ljubljani, da vide svi da sam napredovao za ovih nekoliko godina u inostranstvu. Želim da osvojimo sve u Sloveniji, da budemo među četiri tima u ABA ligi i da prođemo među najboljih osam u Evrokupu. To su moje želje", zaključio je Omić.