Kraj

TUKAO SE SA JOKIĆEM, A SAD OBJAVIO DA JE ZAVRŠIO KARIJERU: Gurnuo Jokića sa leđa, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Centar koga najviše pamtimo po tuči sa MVP-em NBA lige sada je stavio tačku na karijeru.

Izvor: Profimedia

Skoro dve i po godine nakon što je odigrao svoj poslednji profesionalni košarkaški meč u dresu ASVEL-a nekadašnji reprezentativac Francuske Aleksis Ažansa objavio je da je završio karijeru! 

Mi ga najviše pamtimo po tuči sa Nikolom Jokićem sa priprema za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine, kada su dva centra isključena nakon velikog haosa na terenu. 

Na prijateljskom meču je posle koša Nemanje Dangubića Nikola Jokić u povratku u odbranu ušao u sukob sa Nandom De Koloom. Zakačio se sa plejmejkerom Francuske, a onda je Ažansa napao Jokića sa leđa! 

Gurnuo ga je dok je srpski centar gledao u De Koloa, a onda je na terenu nastao haos. Dugo su se smirivale strasti, a na kraju su oba igrača isključena. Podsetite se tog incidenta:

 Sada je centar koji je u dugoj NBA karijeri nastupao za Šarlot, Dalas, Toronto i Nju Orleans u svojoj 33. godini stavio tačku na aktivno bavljenje košarkom. 

Jokić je trenutno jedan od najboljih košarkaša na svetu, a nedavno je imao sličan incident na NBA meču kada se "pokačio" sa Markifom Morisom. 

Posle tog incidenta prvo je Jokiću zapretio Markifov brat Markus, a onda su Jokićeva braća svojom reakcijom postala hit u Americi!

Pogledajte detalje te tuče: