Baš teško

KOŠMAR DENVERA - OTPAO JOŠ JEDAN IGRAČ: Svakog dana stižu LOŠE vesti za Nikolu Jokića i ekipu!

Autor Mladen Šolak

Još jedan problem za trenera Majka Melouna i srpskog asa.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić se vratio na teren polse povrede i vodio ekipu do pobede u Majamiju i to je otprilike sve od dobrih vesti za Denver ovih dana.

Posle tog trijumfa, koji je Nikola proslavio uz himnu "Bože pravde" u klubu, Nagetsi su ostali bez važnog rezerviste Ostina Riversa, a dan kasnije i bez još jednog igrača - Bol Bola. Sin NBA legende Manutea Bola takođe će morati na pauzu zbog kovida.

Iako mladi centar iz Sudana nema ulogu u rotaciji, Denver je sada već prinuđen da ga menja uvodeći igrače iz razvojnog tima. Podsetimo, pre Riversa i Bola, Nagetsi su do kraja sezone ostali i bez Majkla Portera Džuniora zbog povrede leđa, a dugo je odsutan i Džamal Marej, koji se neće uskoro vratiti.

Povrh svega, Denver je proše noći izgubio protiv Orlanda i tako doživeo čak sedmi poraz u poslednjih osam mečeva. Veoma je komplikovana situacija u svlačionici Nagetsa, pa se posle svega postavlja pitanje - da li će Jokić uskoro razmišljati i o odlasku iz Kolorada?

Denver nema na raspolaganju dugačak niz igrača - Džamal Marej (koleno), Pi-Džej Dožer (pokidan ligament kolena), Majkl Porter (operacija leđa), Ostin Rivers, Bouns Hajland i Bol Bol (svi korona).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt