OBJAŠNJENJE

ZBOG MENE JE PARTIZAN POBEDIO! BAJIĆ PREUZEO ODGOVORNOST: Svojim odlukama sam doprineo da izgubimo!

Autor Nemanja Stanojčić

Dragan Bajić je bio nezadovoljan posle poraza od Partizana kod kuće.

Izvor: YouTube/Printscreen/BC Igokea

Imala je Igokea meč u svojim rukama, u nekoliko navrata su vodili sa 14 poena prednosti, ali su na kraju morali da čestitaju Partizanu na pobedi u Laktašima (68:70).

Priznao je i sam Željko Obradović da je protivnik dominirao, a isto je rekao i strateg poražene ekipe Dragan Bajić.

Po završetku meča je pričao na konferenciji za štampu gde je preuzeo odgovornost na sebe.

"Čestitam Partizanu na pobedi, drago mi je zbog atmosfere u dvorani. Prava košarkaška predstava. Preuzeću odgovornost za ovaj poraz, možda sam nekim svojim odlukama doprineo da oni pobede", počeo je Bajić.

Nastavio je u istom dahu.

"Da smo pobedili, bilo bi zasluženo. Većim delom utakmice smo kontrolisali tok, izgubili smo u neka tri-četiri minuta. Imali smo vakum, izgubili neke lopte, pokušao sam igračima da sugerišem da paze na tranziciju. U drugom smo im svojim greškama dozvolili da dođu do lakih poena. Pala je koncentracija u odbrani, dali su neke koševe iz otvorenih pozicija."

Igokea - Partizan highlights
Izvor: YouTube/Aba League

Ponovio je da nisu njegovi izabranici krivi.

"Ne mogu ništa da im zamerim. Odgovornost preuzimam na sebe, nisam doneo neke odluke kakve je trebalo i to je možda najveći razlog poraza. Momci su se borili, odradili sve ono što smo dogovorili. Trebalo je malo više pameti i odgovornosti da dobijemo meč. Okrećemo se daljim obavezama, sledi nam meču u FIBA Ligi šampiona", zaključio je Bajić.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt