JESTE?

I DONČIĆA NAPALI DA JE BUCKO! "SMRŠAJ KOJI KILOGRAM": Evo kako je Luka odgovorio na ove optužbe!

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić je imao burno leto, a to je uzelo danka.

Izvor: Profimedia

Prethodnih dana u NBA ligi pod lupom medija je zbog težine bio Zajon Vilijamson, koji se drastično ugojio od povrede, a kritike nisu zaobišle ni Luku Dončića.

Ruku na srce, Dončić nikada nije ni bio "fit" poput ostalih NBA igrača na njegovoj poziciji, ali je majstorstvom uvek uspevao da nadomesti manjak mišića. Međutim, mnogima smeta što je vidljiv njegov "stomačić", pa ga je tako nedavno potkačio i legendarni Redži Miler koji je i sa 56 godina mršav.

Miler je istakao da ne deluje najbolje na terenu i da bi morao malo da smrša, a Luka Dončić ove komentare nije shvatio kao negativne, nego se i sam složio s tom ocenom nakon poraza od Bruklina (102:99).

"Znam dobro da moram da imam bolju kondiciju. Imao sam dugo leto, nakon Olimpijskih igara uzeo sam tri nedelje slobodno i opustio se... Možda i previše. Sada moram da se vratim na pravi put", poručio je Dončić koji ima nekoliko kilograma viška.

Uz to, mučile su ga i sitnije povrede zbog kojih još nije na svom maksimumu, iako je prethodne noći ubacio 28 poena, zabeleživši uz to još devet asistencija i šest skokova.

"Još me boli... Pokušavam da treniram i igram, ali još osećam posedice povrede", dodao je Dončić.