Bizarno!

STAVILA JE PROTEZU, NISMO MOGLI ORALNI I ONDA SMO DOBILI DETE: Šok ispovest NBA legende - "MORAO" da spava s novinarkom!

Autor Dušan Ninković

Legendarni Džulijus Irving šokirao je pričom o tome kako su on i novinarka Samanta Stivenson iz avanture dobili ćerku.

Izvor: Profimedia

Šokantna ispovest legendarnog američkog košarkaša. Džulijus Irving (71), jedna od najvećih NBA legendi iznenadio je javnost u SAd pričom iz svojih memoara. On je pisao o svojoj avanturi sa sportskom novinarkom Samantom Stivenson, a tom prilikom otkrio je kako se, zbog nemogućnosti da imaju oralni seks rodila njihova ćerka Aleksandra (41) koja je bila teniserka.

Aleksandra Stivenson poznato je ime u teniskom svetu pošto je nakon karijere u kojoj je stigla do 18. pozicije na WTA listi ostala blizu sporta i sada radi kao komentator i stručni konsultant za teniske mečeve.

Nije poznato da li je znala detalje priče koju je njen otac saopštio javnosti, ali joj svakako neće biti nimalo prijatno da cela amerika priča o tome.

"Ona je bila neko ko mi pomaže da se opustim ako sam uznemiren ili pod stresom. Otišao bih i proveo opuštajuće veče koje bi uključivalo oralni seks. Sećam se da smo samo jednom imali odnos. Ona je dobila protezu kako bi ispravila zube, pa zbog žice i metala u njenim ustima nije moguće da imamo oralni seks", napisao je Irving!

Ovo je Aleksandra Stivenson:

Aleksandra je tek 2004. godine upoznala oca, a tada je već imala 24 godine i bez njegove pomoći je gradila tenisku karijeru. Uspela je da napravi neke sjajne rezultate poput polufinala Vimbldona 1999. godine, a u penziju je otišla 2018. godine.

Njen otac Džulijus u NBA ligi ima kultni status zbog osvojene titule 1983. godine, pre toga je osvojio dva trofeja u ABA ligi koja joj je bila preteča, a 1981. godine je bio MVP!

Tagovi

nba