Čudo!

OPET ĆE BITI MVP, TREBA SVE OCENE DA IMA NA 99: Jokić je najbolji igrač u NBA - saigrač u šoku šta sve može na terenu!

Autor Dušan Ninković

Košarkaš Denvera Džamajkl Grin ne može da veruje koliko je dobar Nikola Jokić.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić bio je impresivan na parketu, a Denver nakon produžetka savladao Nju Orleans (120:114). Iako se pominjalo da će ovaj meč propustiti zbog povrede, srpski centar bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča.

Na saigrača Džamajkla Grina ostavio je snažan utisak, toliko da američki košarkaš smatra da Nikola u narednom izdanju popularne igrice treba sve ocene da ima na 99!

Takođe, Grin veruje da će Jokić uspeti da stigne do druge MVP titule ove sezone, nakon što je prošle godine bio najbolji igrač lige. 

"Uvek očekujem od njega da preuzme odgovornost. Očekujem da opet osvoji MVP nagradu. On je zaiata najveći, stvarno to mislim. Tako je vešt na terenu, ovi iz 2K moraju da daju Jokiću skor 99 u svim parametrima", rekao je Jokićev saigrač.

Džamajkl Grin bio je pod utiskom nakon impreisvne partije koju je srpski centar odigrao noćas. Nikolu iz koloseka nije uspeo da izbaci ni čovek koji ga je provocirao hrvatskom zastavom, što se ne dešava prvi put, pa je košarkaš iz Sombora upisao impresivan tripl-dabl, 61. u NBA karijeri.

Srpski centar postigao je 39 poena, uz 11 skokova i 11 asistencija. Među zapaženijima na ovom meču bio je i pomenuti Grin koji je ubacio 10 poena, uz pet skokova.