Utisci

POSLE DRAME NI REČI O TEHNIČKOJ NA SEKUND DO KRAJA: Trener Krke nije pomenuo ključni detalj, poželeo Zvezdi sreću!

Autor Nikola Lalović

Ovo je bio neverovatan meč, a posle meča su ipak ostale hladne glave.

Izvor: YouTube/Printscreen/BC Krka

Crvena zvezda je u neverovatnom meču savladala Krku 71:70 u gostima, a meč je na klupi Zvezde kao prvi trener završio Goran Bošković.

Prvi pomoćnik Dejana Radonjića je preuzeo vođenje utakmice nakon što je zbog prigovora prvi trener crveno-belih isključen. 

Pogledajte taj momenat: 

Nakon pobede on je čestitao igračima na velikom preokretu, s obzirom na to da je Zvezda gubila 18 razlike u poslednjoj četvrtini.

"Jako jedna interesantana utakmica. Čestiao bih pre svega našim igračima na velikom povratku. Čestitao bih naravno i ekipi Krke koja je igrala fenomenalno i bili su skoro ceo meč u vođstvu. Ne bi bilo nezasluženo ni da su oni pobedili", iskren je bio Bošković. 

Nije lako bilo dobiti meč na dalekom gostovanju nakon napora u Evroligi.

"Mislim da smo mi u ovom meču ipak pokazali karakter u jednoj teškoj utakmici za nas jer smo mi pre dve noći igrali u Beogradu evroligaški meč. Jako je bilo teško fizički i psihološki se povratiti", dodao je on.

Trener Krke Dalibor Damjanović je bio u centru zbivanja u samom finišu meča, pošto je na 1,3 sekunde do kraja dobio tehničku grešku posle koje je njegov tim izgubio meč.

"Šta reći, čestitke mojim igračima na borbi, želji, hrabrosti. Vodili smo veliki deo utakmice, a onda je nastupila nervoza. Nismo znali dobro da odreagujemo imali smo slaba rešenja i izgubljene lopte", rekao je on.

Nije želeo na konferenciji za štampu posle meča da pominje detalj iz samog finiša kada je dobio tehničku.

"U finišu nam je nedostajalo četiri igrača, ključna igrača za našu ekipu. Čestitam Zvezdi na pobedi, želimo im najbolje sve u nastavku prvenstva i u Evroligi", zaključio je on.