AMERIKANAC NA MUKAMA

NBA ZVEZDA OD 140 KILOGRAMA IMA NOVE KOMPLIKACIJE! Trebalo je da postane superstar, a sada su stigle nove loše vesti!

Autor Nemanja Stanojčić

Veliki problemi za Zajona Vilijamsona.

Izvor: Profimedia

Odabrao je Nju Orleans Zajona VIlijamsona 2019. godine kao prvog pika na draftu i trebalo je da bude nova velika zvezda u NBA ligi. Umesto toga se dogodio neverovatan pad.

Amerikanac, koji od maja nije bio na parketu, je trebalo da se vrati uskoro, ali kako stvari stoje povratak na teren posle operacije će sačekati još neko vreme.

Ovu informaciju preneo je portal "Atletik" koji je uz to naveo da "Zajon i dalje oseća bol i da postoji otok na stopalu i da oporavak ne ide po planu".

Međutim, ono što svakako još više brine jeste to što se Vilijamson u potpunosti zapustio. Postoje spekulacije da ima preko 140 kilograma, a po slikama koje dolaze iz Amerike, deluje da ne vodi previše računa o sebi.

Jasno je da će i Zajon i Pelikansi morati da pronađu neko rešenje, jer teško da će se vratiti na teren uskoro ako se ovako nastavi. Njegov tim je poslednji na Zapadu, imaju samo osam pobeda iz 28 mečeva. Verovatno sada u klubu žale što na tom draftu nisu uzeli nekog drugog igrača poput Dža Moranta (Memfis), Deandrea Hantera (Atlanta), Kobija Vajta (Čikago), Ruija Hačimuru (Vašington), Tajlera Hiroa (Majami)...

Čak su mu se zbog toga smejali i Šail O'Nil i Čarls Barkli...