Ne može da veruje!

NIŠTA IM NE DOPIRE DO GLAVE! 3 PUTA CRTAM AKCIJU, ON NE ZNA ŠTA DA RADI: Bajić besan posle meča, šokirao ga zadnji napad

Autor Nikola Lalović

Strateg Igokee imao je svašta da prigovori svom timu poslije poraza od Studentskog centra.

Izvor: aba-liga.com/SC Derby

Košarkaši Igokee poraženi su večeras u podgoričkoj "Morači" od Studentskog centra 93:90, a posle meča trener gostiju Dragan Bajić bio je jako ljut. 

U finišu je dva puta sa linije za slobodna bacanja pogodio Flečer Mekgi, a onda Taj Voler, nakon tajm-auta Dragana Bajića, u poslednjem napadu nije bio precizan u šutu za tri poena.

Taj pogodak je mogao da donese produžetak Igokei, a posle poraza Bajić nije štedeo svoje igrače.  

"Želim da čestitam Studentskom centru na večerašnjoj pobedi. Jednostavno su momci imali više želje i htenja u večerašnjoj utakmici, dali maksimum, borili se i zasluženo pobedili. Što se tiče same utakmice, nemam neki preveliki komentar, jednostavno moji igrači glavama nisu bili u večerašnjoj utakmici. Nijedna informacija nije mogla dopreti do njihove glave, takve reakcije su imali tokom utakmice da uopšte ništa nije funkcionisalo. Šta god da sam pokušavao i tražio od njih, jednostavno nije bilo reakcije i samim tim primili smo 93 poena", istakao je Bajić.

On je bio jako nezadovoljan koncentracijom svog tima, a pogotovo je istakao detalj sa samog finiša meča. 

"Pokušavali smo u par navrata da zaigramo nešto agresivnije, gde sam napominjao da moramo da budemo agresivni. Mi smo, međutim, prestali da igramo možda nakon tri-četiri minuta, kada je za nas bilo 12:7 i to je bio kraj naše igre. Verovatno su oni u glavama mislili da će lako sa ovim momcima, ja sam upozoravao da ti momci igraju košarku, da žele sigurno da ih pobede, što se ispostavilo i večeras. Šlag na sve je poslednji tajm-aut, kada crtam, tri puta ponavljam jedno te isto, i onda igrač izađe na teren, ne zna šta sam nacrtao. To dovoljno govori o njihovoj koncentraciji. Ne samo taj igrač, već svi koji su učestvovali u igri jednostavno nisu bili glavama večeras u utakmici."

Na konstataciju novinara da je i Igokea bila blizu pobede, Bajić je bio kategoričan da njegova ekipa nije zaslužila trijumf u Podgorici.

"Da smo zaslužili mi bismo sigurno pobedili. Studentski centar je zaslužio pobedu više od nas."

U narednom kolu ABA lige, Igokea u petak od 18 časova dočekuje Cibonu, a onda četiri dana kasnije protiv PAOK-a u Solunu igra odlučujuću utakmicu za plasman u plej-in FIBA Lige šampiona.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt