Takve stvari se dešavaju

ZBOG PSOVKI TRENERA NA TAJM-AUTU BRUJI REGION: Oglasio se igrač Borca - "Možda je delovalo ružno..."

Autor Milutin Vujičić

Đorđe Pažin prokomentarisao je minut odmora šefa struke Banjalučana, koji je psovao i vrijeđao igrače Borca na meču protiv Pelistera.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Košarkaši Borca imaju maksimalan učinak posle šest kola u Drugoj ABA ligi pred posljdnji duel na Ilidži u petak protiv osječkih Vrijednosnica.

Na prethodnoj utakmici, trener crveno-plavih Dragan Nikolić žestoko je opsovao svoje izabranike zbog loše partije u prvom poluvremenu, da bi to u nastavku možda baš to i pokrenulo banjalučki tim da stigne do ubedljive pobede nad Pelisterom (101:86).

Temperamentni stručnjak se nakon meča izvinio za svoje reči u prenosu meča, a as Borca Đorđe Pažin je u izjavi za "Srpska info" istakao da košarkaši o tome i ne razmišljaju.

"Trener je samo želeo da nas razmrda, da zaigramo onako kako smo se spremali i dogovarali. Možda je to delovalo ružno u prenosu, ali jednostavno to su stvari koje se dešavaju tokom meča. Uspeo je u tome da nas pokrene, motiviše za nastavak meča i usledio je preokret", rekao je Pažin i dodao:

"To je već prošlost, mi smo se okrenuli narednom meču".

Podsetimo, Nikolić je poznat po burnim tajm-autima, a igračima Borca je između ostalog rekao:

"'Ajde ovako. Je*о vam pas mater, prvo vi kažite šta imate, jе*о vam pas mater! Ajde vi se sad ispričajte, majmuni, a poslе mi ovde da glumimo budale".