Jedni hvale, drugi...

LEBRON ŠOKIRAO CELU LIGU - O OVOM DETALJU PRIČA AMERIKA: Nikada nije ovakav došao na utakmicu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih igrača lige iznenadio pojavom pred meč protiv Finiksa.

Izvor: Youtube/pritnscreen/BeastSports

Prva zvezda Lejkersa šokirala je sve navijače pred meč njegovog tima i finiks Sansa. Lebron Džejms je na utakmicu došao veoma opušteno, kao da ga ne čeka naporan meč protiv najboljeg tima lige - a u ruci je nosio tompus!

Snimci koji su preplavili društvene mreže pokazuju da je Lebron ušetao u halu sa tompusom u levoj ruci, a taj detalj komentarisali su i nekadašnji NBA igrači Keni Smit i Čarls Barkli.

Njih dvojica su ostali šokirani i zaključili su da je to nepoštovanje protivnika, dok su navijači Lejkersa u ovom pronašli razloga za optimizam. Navijači slavne franšize zaključili su da je Lebron džejms na ovaj način želeo da pokaže da je sve u redu i da lošija izdanja tima nisu za uzbunu.

"Držim situaciju pod kontrolom, opušten sam", trebalo bi da je poruka ovakvog Džejmsovog dolaska na meč koji su kasnije izgubili.

Pogledajte kako je Džejms ušao u halu:

Lebron Džejms sa tompusom
Izvor: Youtube/Bleacher Report

Opčinjenost NBA igrača tompusima nije nikakva novost, a Majkl Džordan je veliki ljubitelj kvalitetnih cigareta. On je i tokom igračke karijere i nakon nje bio veliki uživalac, a čuvena je fotka na kojoj puši samo nekoliko minuta nakon osvajanja titule u NBA.

Bilo je to 1998. godine, nakon što su Bulsi u šestoj utakmici finala savladali Jutu i stigli do šeste titule u Džordanovoj eri.