Ne vredi mu

JOKIĆ SUROVO DOMINIRAO, NJEGOV TIM SVE UPRSKAO: Nestvaran dabl-dabl Srbina pred Džordanom, ali ovako više ne ide!

Autor Nikola Lalović

Srbin dominira, a njegov tim ga redovno izneveri.

Izvor: Profimedia

Ponovo je Nikola Jokić držao časove košarke i ponovo to nije bilo dovoljno da Denver pobedi. Desetkovani Nagetsi nisu mogli da savladaju Šarlot na svom terenu. 

Srpski centar i aktuelni MVP NBA lige upisao je novi dabl dabl sa neverovatnih 29 poena i 21 skokom, uz to dodao i 5 asistencija, ali sam nije mogao.

DENVER - ŠARLOT 107:115 (26:27, 39:25, 29:25, 13:38)

Napravio je Denver veliku prednost u drugoj četvrtini i zadržao je do samog kraja, ali kada je stao Nikola, stao je i tim Nagetsa. Upisao je 23 poena i 20 skokova do kraja treće četvrtine, a od 13 poena Nagetsa u poslednjoj deonici on je postigao gotovo polovinu - šest. 

Odbrana ekipe Majka Melouna se potpuno raspala i nije bilo nikakve šanse da neko uspe da odbrani bilo šta. Sa 38 primljenih poena u poslednjih 12 minuta uspeo je Denver i ovo da uprska. 

Osim Jokića u ekipi Nagetsa Kampaco je imao 12, Čančar, Barton, Grin i Rivers po 11 poena. Kod pobedničkog tima blistao je Keli Ubre sa 23 poena, Teri Rozir je imao 17, a Lamelo Bol i Mikel Bridžes su imali po 16 poena. 

Tako je u meču sa ekipom koju poseduje Majkl Džordan Nikola Jokić blistao, ali mu to nije bilo dovoljno. Ako uspe da ugura ovakvu ekipu Denvera u plej-of to će zaista biti čudo.