NAJAVA

PARTIZAN POBEDOM ŽELI DA STAVI TAČKU NA OVU GODINU: Obradović je oprezan, ali ga jedna stvar posebno RADUJE!

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović je pričao o Megi, narednom rivalu, ali je srećan i zbog rasporeda.

Izvor: MN Press

Odigraće Partizan svoju poslednju utakmicu u 2021. godini. U ponedeljak će u beogradskoj "Areni" dočekati Megu (21 čas).

Biće to duel 13. kola regionalnog takmičenja i prilika za crno-bele da trijumfalno završe godinu na izmaku. U dosadašnjih 12 mečeva su 10 puta slavili.

Pred ovu utakmicu je Željko Obradović pohvalio protivnika i pričao o zgusnutom rasporedu svog tima u prethodnom periodu i igranju na dva fronta.

"Nova utakmica u ABA ligi, protiv tima koji poklanja veliku pažnju mladim igračima, a koji naravno igraju sa velikim entuzijazmom i velikom željom. Mi treba da se okrenemo sebi, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu. Imamo jedan period koji je izuzetno dobar za nas jer ćemo biti u Beogradu i imaćemo priliku da narednih skoro mesec dana budemo bez putovanja. To znači da bi trebali da se osvežimo i da radimo sa nešto većim intenzitetom, ali pre toga treba odigrati dobru utakmicu protiv Mege", poručio je Obradović.

Mladi centar Alen Smailagić želi uspešan kraj polusezone.

"Važna utakmica kojom hoćemo da na najbolj način završimo 2021. godinu. Mega je tim koji je ove sezone odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, njihovi igrači su veoma talentovani i mogu da naprave probleme svima u ABA ligi. Želimo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta i da pobedom zakoračimo u drugi deo prvenstva i Novu godinu", zaključio je Smailagić.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt