Problem

BUDUĆNOST MORA BEZ ALEKSANDRA DŽIKIĆA: Srpski stručnjak pozitivan na koronu pred put

Autor Mladen Šolak

Trener Podgoričana ostaje kod kuće zbog kovida

Izvor: Youtube/Budućnost VOLI

Šef stručnog štaba Budućnosti Aleksandar Džikić neće biti uz tim u ponedeljak jer je pozitivan na koronu i to je utvrđeno na testiranju uoči odlaska na put u Čačak, gde će njegov tim igrati protiv Borca.

Košarkaši Budućnosti istrčaće na meč protiv Čačana od 18 časova, a ekipu šampiona Crne Gore na tom gostovanju vodiće pomoćni trener, srpski stručnjak Srđan Flajs.

"Džikić ima blage simptome, po saznanju je odmah izolovan i ostao je u Podgorici. Našem treneru želimo brz oporavak", saopštila je Budućnost.

Izvor: MN Press

Flajs je Džikićev dugogodišnji saradnik, zajedno su osvojili ABA ligu sa ekipom Budućnosti, a prethodno je bio u stručnim štabovima Mege, Crvene zvezde, Lijetkabelisa, Lijetuvos Ritasa...

"Domaćini će uraditi sve da poprave utisak iz prethodnog kola. Igraju jednom sedmično, imali su dovoljno vremena da se odmore, prestroje i pripreme za nas. Oba tima imaju svoje probleme, tako da danas ne znamo u kojim sastavima će se igrati. Imaju odlične strelce na bekovskim pozicijama i centarsku liniju koja može da se formatira prema potrebi. Sa druge strane, mnogi timovi su imali probleme sa njihovim zonskim adaptacijama. Znamo pred kakvim navijačima igramo i to nas dodatno motiviše", rekao je Flajs u najavi meča.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt