Gužva!

JOKIĆEV NAJVEĆI RIVAL U KLINČU SA SNAŽNIM CENTROM: Nastao haos na terenu, zbog jednog faula skočilo 10 igrača! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dvojica snažnih centara našli su se u klinču tokom treće četvrtine meča u Vašingtonu.

Izvor: Twitter/printscreen/@SportsCenter

Filadelfija je noćas lako izašla na kraj sa Vašingtonom (117:96) i to nakon što je otpor domaćeg tima potpuno prelomila u drugoj i trećoj deonici susreta. Treći deo meča koji je impresivnom partijom obeležio Žoel Embid doneo je i jedno koškanje u kojem je učestvovao snažni Kamerunac.

Jokićev najveći rival u pričama oko najboljeg centra lige susret je završio sa 36 poena i 13 skokova zakačio se sa temperamentnim Montrezlom Harelom, nakon što je grubo fauliran. 

Igrala se sredina treće deonice kada je Filadelfija izolovala Embida, u pokušaju da preko njega stigne do poena. Ostali su on i Harel na velikom prostoru, imao je idealnu priliku da igra leđima protiv centra Vašingtona, a kada je uspeo da stekne prednost usledio je faul.

Nakon što nije uspeo dobro da se postavi i izvuče faul u napadu, Harel se potrudio da Embid ne uputi udarac ka košu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Veoma grub udarac čoveka koji je svojevremeno prozivao Luku Dončića iznervirao je Embida, pa je centar Filadelfije morao da reaguje.

Njih dvojica su se odmah našli u klinču, a za sekund su se uključili i svi ostali igrači na parketu. Srećom, veći incident je izbegnut zbog te brze reakcije, a obojica igrača su zaradili tehničke greške zbog ovog sukoba.

Ovo je ceo sukob Embida i Harela: