FOTO

PARTIZANOV CILJ ZA 2022. JE JASAN - EVROLIGA! Ostoja Milailović poručio pred legendama crno-belih - ovo je PORODICA

Autori Mladen Šolak Nemanja Stanojčić

"Biće lepih i teških trenutaka, ali najvažnije je da se u Partizanu držimo svi zajedno", rekao je predsednik crno-belih na koktelu povodom Nove godine i promocije kalendara. Pogledajte ko je sve bio na svečanosti kluba.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

KK Partizan okupio je u sredu klupske legende na promociji novog klupskog kalendara, pa su se na jednom mestu opet našli Željko Obradović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Predrag Saša Danilović, Slaviša Koprivica, Novica Veličković...

"Razmišljao sam kako nemati tremu kad treba da govorite pred ovakvim košarkaškim legendama kao što je Vlade Divac, Paspalj, Željko, Saša Danilović, Koprvica i mnoih drugih koji su gradili istoriju Partizana", rekao je Ostoja Mijailović i za tražio aplauz za prisutne velikane.

Takođe, on je zamolio okupljenje za minut ćutanja za sve bivše Partizanove legende, trenere, igrače, navijače koji su preminuli u poslednje dve godine, a onda se kratko osvrnuo ka 2021.

"Partizan je velika porodica i familija. Kad napravim analizu prethodne godine, desile su se teške stvari za naš klub, kao i pozitivne, a na kraju 2021. imamo dobre rezultate, kvalitetan stručni štab, mladu ekipu koja da je sve od sebe da naš KK Partizan vrati u najelitnije takmičenje, Evroligu i siguran sam da ovi momci daju sve od sebe da zadovolje naše navijače i sve zajedno", rekao je Mijailović.

Pogledajte srdačan pozdrav Željka Obradovića i Vlada Divca:

"Ono što nas ističe kao klub nije samo to što smo mo najjači košarkaški brend u Srbiji i na ovim prostorima i nisu samo uspesi, već i to što smo jedan jedini klub koji na većini utakmica na kojima gostujemo ima veću podršku od domaćih timova", dodao je predsednik crno-belih i zahvalio navijačima.

Za kraj, Partizanov predsednik je zaključio: "Sigurno će biti i dobrih i teških trenutaka, ali najvažnije je da ostanemo svi zajedno i da se držimo zajedno kada je najteže", uz zahvalnost sponzorima kluba na višegodišnjoj saradnji.