Košarka

NIKOLA JOKIĆ ĆE SVE MORATI SAM: Ni trener Denvera me može na utakmice - menja ga sin LEGENDE koju Srbija odlično pamti

Autor Mladen Šolak

Nova glavobolja u Denveru

Izvor: Profimedia

Novi problem za Denver. Posle niza povređenih nosilaca igre, na odsustvo će morati i trener Majk Meloun, jer je zaražen koronom.

Iako se obično ne saopštavaju detalji o tome da li je neko ko ulazi u kovid-protokol pozitivan ili ne, u slučaju šefa struke Nagetsa ipak je poznato da jeste pozitivan.

Umesto Melouna, Denverov trener u narednom periodu biće Dejvid Adelman (40), sin nekadašnjeg trenera Sakramento Kingsa Rika Adelmana (75). On je u Denveru već pet sezona i veoma dobro poznaje Nikolu Jokića i saigrače, ali i pored toga Melounovo odsustvo biće veliki udarac za već uzdrmane Nagetse.

Uz Melouna, pozitivna su još dva člana stručnog štaba (pomoćni treneri), a poznato je da NBA prolazi kroz ogromne probleme sa kovidom u toku decembra. Nedavno su pozitivne nalaze na testiranju dobili i trener Filadelfije Dok Rivers, Lejkersa Frenk Fogel, Čikaga Bili Donovan, Finiksov šef struke Monti Vilijams, Čonsi Bilaps iz Portlanda...

Pred Denverom su utakmice protiv Golden Stejta 31. decembra, Hjustona 2. januara, Dalasa 4. 1, Jute 6. 1, Sakramenta 8.1...