Ljut je

KRITIKOVAO NBA LIGU ZBOG DENVERA - NISU ISTA PRAVILA ZA SVE: Jokić ih pobedio i POBESNELI su što ne mogu na revanš!

Autor Mladen Šolak

"Oni su mogli pre dva dana, a mi sada ne možemo?!", digao je glas jedan od najboljih igrača Golden Stejta posle odlaganja utakice

Izvor: YouTube/ABC7 News Bay Area

NBA liga odložila je utakmicu Denver - Golden Stejt i to je razbesnelo jednog od lidera Voriorsa, Drejmonda Grina.

Košarkaš koji je veliki rival Nikole Jokića, ali koji ga i javno hvali, ovog puta je veoma ljut zato što NBA nije dozvolila da se meč odigra. On je zamerio nadležnima to što su dopustili da Golden Stejt uz probleme igra (i izgubi) protiv Denvera ove nedelje, a sada izlaze u susret Nagetsima.

"Kako nastavljate da otkazujete utakmice, ako donosite pravila da biste sprečili da se ovo događa? Zar to ne daje takmičarsku prednost drugim timovima? Momci koje mi nismo imali u meču protiv Denvera zbog kovid-protokola nisu imali uticaj na naš poraz? Izaberite stranu, ali nemojte da preskačete ogradu", napisao je Grin na Tviteru čim je objavljena odluka o odlaganju meča.

Nagetsi su u toj utakmici u noći između utorka i srede dramatično pobedili tako što je Jokić blokirao šut Džonatana Kamavinge. Doduše, i veteran "ratnika" Andre Igudala imao je posle toga šansu da pogodi trojku za produžetak, ali nije uspeo. U toj utakmici za Golden Stejt zbog kovid-protokola nisu igrala četvorica igrača - upravo Drejmond Grin, kao ni Džordan Pul, Dejmijan Li i Mozes Mudi.

"Dakle, ako je utakmica pomerena na drugi datum (što će nam verovatno oduzeti dan 'odmora'), igraćemo protiv njih koji će biti u punom sastavu. Ali oni su mogli da se prošunjaju do pobede kada mi nismo bili u punom sastavu, samo dva dana ranije? Hajde da ovde nađemo neki smisao", dodao je Grin.

Podsetimo, u Denveru je pozitivan trener Majkl Meloun, kao i krilni košarkaši Džef Grin, Zeke Nadži i bek Bouns Hajland. Uz to, neizvestan je bio nastup Montea Morisa, Erona Gordona, Ostina Riversa i Vlatka Čančara. Zbog takvih komplikacija, ovog 31. decembra nije bilo velikog košarkaškog spektakla za Novu godinu u Denveru.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt