Oproštaj od "tehnika"

MENI JE OVO VEOMA BITNO, BIO JE NEVEROVATAN ČOVEK: Dirljiva poruka Željka Obradovića, sa njim je radio u reprezentaciji

Autor Mladen Šolak

Trener crno-belih nije govorio samo o košarci u najavi narednog meča

Izvor: MN Press

Dan posle pobede protiv Zadra, Partizan se sprema za novi izazov - meč prtiv Splita u Štark areni (sreda, 18.45). U najavi meča, trener crno-belih Željko Obradović nije govorio samo o utakmici.

"Ono što je meni veoma bitno je činjenica da je nedavno preminuo Vinko Bajrović Capo, dugogodišnji igrač i rukovocilac u splitskom klubu, kao i nekadašnji tehniko reprezentacije Jugoslavije iz vremena kada sam igrao. On je bio neverovatan čovek koji je svima nama pomagao u svakom pogledu. Želim da i ovom prilikom izjavim saučešće njegovoj porodici i košarkaškom klubu Split", rekao je "Žoc".

Komentarišući ono što čeka njegov tim protiv Dalmatinaca, Obradović je rekao da je najvažnije da se njegov tim pripremi za defanzivu protivnika.

"Imamo praktično jedan dan za pripremu utakmice i daćemo sve od sebe da odreagujemo na najbolji mogući način. Split je ekipa koja igra različite vrste odbrane i to je najvažnije da kroz dobar sastanak i trening što bolje pripremimo. Naravno, uz sve drugo što mi radimo u odbrani i napadu", dodao je Partizanov trener, a preneo klupski sajt.

Partizan je u prvom delu sezone slavio na gostovanju Splitu 69:59, a naredni meč dočekuje kao drugoplasirani na tabeli ABA lige, sa skorom 11-2. Sa druge strane, Split je poslednji sa skorom 2-12.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt