NOVI PORAZ

BOGDANOVIĆ SOLIDAN, ALI BAŠ GA NEĆE ŠUT: Raspad Atlante u drugom poluvremenu, sad su u teškoj situaciji! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Srpski šuter je bio među najboljima u timu Hoksa, ali to nije bilo dovoljno za njegovu ekipu.

Izvor: Profimedia

Nikako da se Atlanta vrati na pravi kolosek. Ekipa za koju nastupa Bogdan Bogdanović doživela je težak poraz od Majamija na domaćem terenu i tako ostala na samo dva trijumfa u poslednjih devet mečeva.

ATLANTA HOKS - MAJAMI HIT 91:115

Ekipa Atlante je vodila tokom većeg dela prvog poluvremena, ali to je bilo sve što su uspevali da pokažu na meču na kojem se nijedan njihov igrač nije značajno istakao.

Bogdan Bogdanović je odigrao solidan meč sa 15 poena, pet skokova i dve asistencije, ali sa samo 3/11 pri šutu za tri poena, što za njegove standarde ipak nije dovoljno dobro.

Bogdanović je taj učinak ostvario za 32 minuta na parketu, a u timu Atlante, jedino je Džon Kolins ubacio više poena - tek 16. I Deandre Hanter i prva zvezda tima Trej Jang stali su na samo 15 poena.

Tajler Hirou je bio heroj Majamija sa 21 poenom, devet skokova i 11 asistencija, dok je i Kejleb Martin stigao do dabl-dabl učinka - 18 poena i 10 skokova.

Tako je Majami učvrstio svoje mesto na trećem mestu Istoka sa skorom 26-15, dok je Atlanta tek 12. sa učinkom 17-23. Trenutno su na četiri pobede iza 10. mesta koje vodi u dodatno razigravanje za plej-of.

Bogdan Bogdanović protiv Majamija
Izvor: Youtube/nba screen