UKLJUČENA 3 TIMA

VELIKI TREJD U NBA - JOKIĆ DOBIO POJAČANJE IZ SAN ANTONIJA: Hoće li ovo konačno RAZMRDATI njegov Denver?

Autor Milutin Vujičić

Denver je rešio jedan problem, ali da li je to dovoljno...

Izvor: Profimedia

Prethodne noći u NBA ligi nije bilo mnogo utakmica, ali za uzbuđenja se pobrinuo prelazni rok, tako da smo videli veliki trejd u koji su uključena čak tri tima!

Denver, Boston i San Antonio su se dogovorili da razmene košarkaše, a ovo je epilog: Huančo Ernangomez ide u Spurse, Bol Bol i Pi Džej Dozir u Seltikse, dok će Nagetsi dobiti Brina Forbsa, ali je još rano da se proceni ko je prošao najbolje posle ovakvog dogovora.

Najzanimljiviji je naravno dodatak timu Nikole Jokića, koji se pošteno muči bez Mareja i Portera, a videćemo da li će Forbs biti pravo rešenje sa klupe.

U pitanju je šuter koji je već šest godina u NBA ligi i koji je ove sezone u proseku beležio 9,1 poen za San Antonio uz 1,6 skokova i 1 asistenciju po meču, ali koji bi u Denveru mogao da dobije i veću minutažu pošto im je neophodno da i kada Jokić nije na terenu imaju sigurne poene u rukama.

Denver ostaje bez Dozira, koji je zbog povrede ligamenata kolena svakako već izgubljen za sezonu, dok je Bol Bol takođe povređen i neće igrati dva-tri meseca.

Denver je trenutno na šestom mestu Zapada sa skorom 22-20.