TO JE TO!

LUDILO! DONČIĆ UBACIO 69 POENA ZA 24 SATA: Strašan obračun Luke i Bukera, za košarkaške sladokusce! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

NBA nam uvek donosi odličnu zabavu, a tako je bilo i prethodne noći.

Izvor: Profimedia

Samo 24 sata pošto je "spakovao" 41 poen Torontu, Luka Dončić odigrao je ponovo neverovatnu partiju za Dalas, ali ovoga puta njegov tim se nije radovao.

Finiks je slavio na gostovanju u Teksasu (109:101), a gledali smo sjajan meč u kome su se "obračunavali" najbolji igrači dve ekipe - Devin Buker i Luka Dončić. Na kraju su odigrali podjednako dobre partije, međutim Sansi su imali više raspoloženih košarkaša...

Dončić je ubacio 28 poena za 38 minuta (9 od 23 iz igre), zabeleživši pritom po osam skokova i asistencija, a posebno je oduševila njegova pribranost na kraju prvog poluvremena.

U poslednjim sekundama je ukrao loptu i pogodio trojku za oduševjenje cele hale, ali na kraju ništa od radosti.


Sjajni Devin Buker je takođe ubacio 28 poena (11 od 25 iz igre), uz pet skokova i šest asistencija, a pratio ga je iskusni Kris Pol sa 20 poena i 11 asistencija. Dok su kod Dalasa "odskočili" još Branson (19) i Porzingis (18), na drugoj strani gledali smo Kraudera (13), Bridžisa (12), Pejna (12) i Bijomba (9).

Više igrača Finiksa upisalo se u strelce, dok je Džejson Kid i ovoga puta odlučio da "preskoči" Bobana Marjanovića za minute, što nije ništa novo ove sezone.

Od srpskih igrača gledali smo još samo Nemanju Bjelicu koji je upisao osam poena i šest skokova protiv Indijane, međutim gosti su odneli čitav plen iz San Franciska posle produžetka (121:117). Zapravo je samo Stef Kari bio raspoložen kod Voriorsa koji igraju toplo-hladno od povratka Kleja Tompsona, kao da su se opustili.

NBA REZULTATI

Dalas - Finiks 101:109
Njujork - Nju Orleans 91:102
Golden Stejt - Indijana 117:121

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt