Televisa presenta

IZVINIO SE KARDAŠIJANKI JER JE NAPRAVIO DETE DRUGOJ, A SAD JE TU I TREĆA!? Isplivao snimak iz provoda: "NE SNIMAJ ME"!

Autor Mladen Šolak

Još jedna epizoda sapunice o ljubavnom životu NBA šampiona Tristana Tompsona.

Izvor: Profimedia

O komplikovanom odnosu nekadašnjeg NBA šampiona Tristana Tompsona (31) i američke voditeljke Kloi Kardašijan (37) godinama sluša i čita ceo svet zainteresovan za tračeve oko NBA lige i najpoznatije rijaliti porodice.

Najnoviji snimak otkriva da je Tompson prošlog vikenda bio u provodu u Milvokiju, posle utakmice svojih Sakramento Kingsa i lokalnih Baksa. U izlasku je uhvaćen na snimku na kojem se vidi kako mu jedna devojka sedi u krilu.

Korisnica TikToka koja je objavila ovaj video napisala je da joj je Tompson navodno rekao "Nemoj da snimaš klipove, molim te", na šta je ona objasnila pratiocima zašto je okačila snimak. "Da li je tražio da ga ne snimam zato što se javno izvinio Kloi Kardašijan?", navela je ona između ostalog. Evo šta je uhvatila na snimku:

Tristan i Kloi počeli su da se zabavljaju 2016, u aprilu 2018. dobili su ćerku, on je varao dok je bila trudna i to je saznala cela Amerika, a u februaru 2019. su se rastali. Ipak, ne zadugo, jer su u leto 2020. opet bili zajedno, pa su se ponovo rastali u junu 2021.

U decembru prošle godine, isplivale su informacije da je Instagram lepotica Marali Nikols ostala trudna sa njim i da se porodila, uprkos tome što je molio da abortira i davao joj 75.000 dolara da ćuti o njihovoj aferi. Početkom januara ove godine, Tompson je na Instagramu potvrdio da je postao otac treći put (jer je dobio dete i pre veze sa Kardašijankom) i uz to se izvinio Kloi, jer se navodno zabavljao sa njom u vreme kada je Marali ostala trudna s njim.

"Ti ne zaslužuješ ovo. Ti ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti doneo. Ne zaslužuješ to kako sam te tretirao ovih godina. Moji postupci nisu u skladu s onim kako te posmatram. Imam krajnje poštovanje i ljubav za tebe, bez obzira na to šta misliš o meni. Još jednom, veoma mi je žao", napisao je on tada u odvojenoj poruci za Kloi Kardašijan.

Nakon što je isplivao snimak njegovog provoda u Milvokiju sa anonimnom devojkom, Kloi je ostavila kratku poruku na Instagramu uz svoju fotografiju: "Izdaja retko dolazi od neprijatelja".