PROBLEM

ALARM U ŽELEZNIKU, POVREDIO SE JEDAN OD NAJBOLJIH! Stefanović otkrio detalje - evo šta se dešava sa Amerikancem

Autor Nemanja Stanojčić

Geret Nevels se povredio na meču protiv Mege, a trener "pantera" je objasno šta je problem.

Izvor: MN Press

FMP je jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u ABA ligi. Pod komandom najmlađeg trenera u ligi Nenada Stefanovića "panteri" igraju veoma dobro.

Posle duge pauze prouzrokovane odlaganjem utakmica zbog korone su u 2022. godini doživeli dva poraza, ali ono što brine znatno više jeste povreda Gereta Nevelsa, Amerikanca koji je došao iz Portugala.

Jedan od najboljih igrača tima se krajem treće četvrtine na utakmici protiv Mege povredio. U pokušaju da spreči jednu kontru je pao nezgodno i povredio je šaku. Prema rečima trenera Stefanovića postoje i optimistične i pesimistične procene, ali bi sve uskoro trebalo da bude poznato. Očekuju ga dodatni pregledi i magnetna rezonanca.

"Sve što je objavljeno u pojedinim medijima o prelomu ruke je netačno. Nema ništa detaljno u ovom momentu. Nije ruka, već šaka i to je razlika. Nadam se da ćemo do srede imati informacije o stanju povrede i trajanju pauze", rekao je Stefanović prisutnim medijima u hotelu "Kraun plaza".

Nevels ove sezone prosečno beleži 14,4 poena, 2,3 asistencije i 4,8 skokova po meču. Jasno je da neće moći da igra na predstojećem Kupu Radivoja Koraća u Nišu.

"Protiv Borca u četvrtfinalu, dva abaligaša. Znamo se dobro. Kup je specifičan, svako može svakoga da dobije. Trenutno raspoloženje i stanje može da odluči. Igram protiv prijatelja Marka Marinovića, ali eto imamo imamo prednost u odnosu na druge, jer imamo tri stranca i 11 Srba, nemamo tu glavobolju", našalio se Stefanović, pa je dodao:

"Igrali smo dva meča, jedan prijateljski, jedan u ligi. Imamo izjednačene ekipe, nijanse će odlučivati."

U polufinalu ih čeka bolji iz duela Partizana i Borca iz Zemuna, dok je na drugoj strani žreba favorit Crvena zvezda.

"Ne gledamo polufinale i žreb, imamo u četvrtak Igokeu, pa onda Zadar, pa Partizan. Ima vremena do Niša", zaključio je Stefanović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt