Raspored

EVO ŠTA ČEKA PARTIZAN U EVROKUPU: Ostalo još šest VAŽNIH kola do plej-ofa, ovo je raspored!

Autor Mladen Šolak

Pred crno-belima su značajni evropski mečevi

Izvor: MN Press

Posle poraza na gostovanju Huventudu, Partizanov put ka osvajanju prvog mesta tabele je zakomplikovan, jer sada zaostaje dve pobede u odnosu na španskog lidera, odnosno praktično tri, jer ima i lošiji međusobni skor.

Međutim, do kraja je ostalo još šest kola i još dosta utakmica i kombinacija je u igri. S tim u vezi, važan je i rezultat utakmice Metropolitan - Lokomotiva Kubanj (95:92), posle koje su crno-beli i ruski tim izjednačeni na tabeli sa istim skorom, 8-4.

Crno-bele posle povratka iz Španije očekuje duel protiv Borca iz Čačka u "Pioniru" u subotu, a onda poslednji meč u Evrokupu pred jednomesečnu pauzu - protiv Andore, takođe u hali "Aleksandar Nikolić".

Nakon toga će uslediti evropska pauza, tokom koje će crno-beli učestvovati na Kupu Radivoja Koraća, a posle povratka iz Niša ekipa Željka Obradovića sprema se za najvažniju fazu, borbu za što bolji plasman pred oba plej-ofa - i u ABA ligi i u Evrokupu.

Posle derbija protiv Zvezde 4. marta, Partizan će se vratiti Evrokupu gostovanjem Lijetkabelisu (8. marta), posle toga će dočekati Metropolitan (16. marta), pa će gostovati Šlonsku (22. marta), ugostiti Lokomotivu (30. marta) i u poslednjem kolu igraće protiv Trenta, u gostima (6. aprila).

Crno-bele očekuju veliki izazovi i velika borba. Plej-of Evrokupa počeće 19. aprila, utakmicama osmina finala. Plasman će izboriti po osam timova iz obe grupe.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt