Procurila prepiska

LAGAO KARDAŠIJANKU, PLAĆAO DRUGOJ 75.000, A ONDA JE PRIZNAO DETE: Isplivala SMS poruka, pretio da će dati "siću" za sina

Autor Mladen Šolak

"Idem u penziju, nećeš dobijati ništa", napisao joj je poznati košarkaš

Izvor: Profimedia

Košarkaš Sakramento Kingsa Tristan Tompson (30) i ove sezone je više u prvom planu zbog svog burnog privatnog života, a ne zbog košarke. Uostalom, teško je i bilo očekivati da neko govori njegovim Kingsima kad i dalje imaju loš tim i skoro duplo više poraza od pobeda (18-34).

Međutim, kao i obično, ni ovo nije priča tome što je Tompson bivši NBA šampion, već o onome po čemu je postao poznatiji, a to su burni odnosi sa bivšim partnerkama, a sa njih tri ima po jedno dete.

Poznato je da je jedna od njih Kloi Kardašijan, kojoj se ovog januara izvinjavao, pa je onda snimljen kako se provodi u Milvokiju sa nepoznatom devojkom u baru. A poznato je i da je ovog januara priznao da je otac deteta fitnes instruktorke Marali Nikols (na slici), iako je prethodno ubeđivao da ga ne tera da pred sudom prizna očinstvo.

Američki tabloidi tako su u decembru citirali Tompsonovu prepisku sa majkom svog trećeg deteta, u kojoj je objašnjavao zašto bi trebalo da uzme 75.000 koje joj nudi i da ne traži da prizna sina posle njihove avanture dok je još bio u vezi sa Kloi Kardašijan.

U toj tekstualnoj poruci, on joj je navodno napisao sledeće: "Svesna si da ću da odem u penziju posle ove sezone. Tako da što se tiče mesečne podrške, ona će biti na nivoi nezaposlenog lica. Pričamo o državi Teksas, tako da će to biti samo nekoliko stotina dolara. Zato je bolje da uzmeš ovih 75.000 dolara, jer nećeš dobiti ništa blizu toga za dete čiji je otac nezaposlen", napisao je Tompson, očigledno upoznat u ovu tematiku i propise od države do države.

Posle porođaja, on je priznao dete. "Danas je test očinstva otkrio da sam otac deteta Marali Nikols. Prihvatam punu odgovornost za svoje postupke", napisao je on u januaru i tako prihvatio svoje treće dete, nakon što sa Kloi ima ćerku Tru Tompson, a sa Džordan Krejg sina Princa Tompsona.

Povrh svega, Kloi Kardašijan je u međuvremenu dobila poziv od još jednog bivšeg - NBA legende Lamara Odoma, koji joj je poručio da bi trebalo da budu zajedno posle pakla koji je priredio i njoj i sebi.