Prošao pakao

PRIMIO RUSKU VAKCINU, NISU MU DALI DA SE ISTUŠIRA POSLE MEČA: Kobs morao KOLIMA na utakmicu, preko 300 KILOMETARA!

Autor Mladen Šolak

Vođa Budućnosti prošao je pakao da bi došao na veliku utakmicu

Izvor: MN Press

Budućnost je ove godine ostvarila veliku pobedu u Evrokupu, protiv Virtusa u Bolonji, a njen najbolji igrač prošao je ogromne probleme zbog pravila o vakcini u Evropskoj uniji.

Američki plejmejker sa crnogorskim pasošem vakcinisan je ruskom Sputnjik vakcinom, a ona nije odobrena u zemljama članicama EU i zato je tretiran kao nevakcinisana osoba. A to mu je napravilo pakao.

Prema pisanju "Gazete delo Sport", Budućnost je bila poslala svog najboljeg igrača privatnim avionom u Ljubljanu, a odande je kolima prešao put od 300 kilometara do Bolonje. Kao što se može zaključiti, Kobs je većinu vremena proveo u automobilu - a njegovi problemi nisu završeni ni kada je stigao u dvoranu.

Pre utakmice, Kobs nije smeo da uđe ni u timski hotel, ni u svlačionicu ekipe. Došao je u dvoranu neposredno pre zagrevanja i napustio ju je odmah posle utakmice - i to bez tuširanja.

Na sreću po Amerikanca sa crnogorskim pasošem, kao i po njegov tim, ova vratolomija završena je veoma uspešno po ekipu Aleksandra Džikića, koja je posle tog trijumfa u aktivnoj borbi za prvo mesto tabele.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt