KAKO VAM SE ČINI?

IMA IZNENAĐENJA! POZNATI SVI IGRAČI KOJI ĆE BITI NA OL-STARU: Zamislite zajedno Jokića, Lebrona i Dončića!

Autor Milutin Vujičić

Biće zanimljivo koga će odabrati Lebron i Durent.

Izvor: Profimedia

Srpski centar Nikola Jokić biće starter i na ovogodišnjoj Ol-star utakmici, čemu se ne raduje preterano, a sada je poznato i koje ćemo sve igrače gledati u sudaru superzvezda 20. februara u Klivlendu.

Od startera su pored Jokića, Lebrona i Durenta još Endru Vigins (Golden Stejt), Stef Kari (Golden Stejt) i Dža Morant (Memfis),  Janis Adetokunbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Trej Jang (Atlanta) i Demar Derozan (Čikago), a sledeći zadatak kapitena je da izaberu rezerve...

Kao i prethodnih godina, i ovoga puta ćemo gledati "draft" na kome će Džejms i Durent birati igrače bez obzira na to da li dolaze sa Istoka ili Zapada.

Koga mogu da izaberu?

Među rezervama su Devin Buker (Finiks), Džimi Batler (Majami), Luka Dončić (Dalas), Drejmond Grin (Golden Stejt), Darijus Garland (Klivlend), Rudi Gober (Juta), Džejms Harden (Bruklin), Zek Lavin (Čikago), Kris Midlton (Milvoki), Donovan Mičel (Juta), Kris Pol (Finiks), Džejson Tejtum (Boston), Karl-Entoni Tauns (Minesota) i Fred Vanvlit (Toronto).

Draft će biti održan 10. februara, pa ćemo videti koga će odabrati Lebron Džejms i Kevin Durent i kojim kriterijumima će se voditi prilikom tog odabira. Kvalitet, drugarstvo ili nešto treće?

Od igrača koji su možda i neočekivano "ispali" sa spiska izdvajamo Mikala Bridžisa, Džarena Džeksona, Džareta Alena, Džrua Holideja, Lamela Bola, Domantasa Sabonisa, Majlsa Bridžisa, Entonija Dejvisa...