Težak meč

PARTIZAN JE NAPRAVLJEN DA BUDE ZA KLASU BOLJI OD OSTALIH! Marinović iskren pred gostovanje, traži samo jedno od Borca 

Autor Nikola Lalović

Crno-beli su pobedili na prošlom meču ova dva tima, a sada se Marinović nada

Izvor: MN Press

Košarkaši Borca su prvo savladali Megu, a onda došli do pobede i protiv Zadra u produžetku i tako pobegli od timova koji se bore za opstanak u ABA.

A sada im je na redu mnogo teži zadtak, jer će u Beogradu gostovati ekipi Partizana u okviru 19. kola. Pred taj meč trener Čačana Marko Marinović izneo je svoja očekivanja.

"Dobro znamo protiv koga igramo u subotu. Ekipa Partizana je među najjačim u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta", počeo je Marinović.

Iako izlazi iz perioda sa dve vezane pobede u ABA ligi, jasno je Marinoviću da njegov tim mora da odigra mnogo bolje kako bi se suprotstavio crno-belima.

"Želimo da probamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. A prava prilika za to je meč protiv ekipe koja je napravljena da bude barem za klasu bolja od ostalih. Imaćemo lepu šansu da vidimo dokle smo stigli sa napretkom. Verujem da će utakmica biti lepa za gledanje, a jedino što želim jeste da ostavimo bolji utisak nego što smo to učinili prvi put protiv Partizana", dodao je Marinović.